Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tudorel Toader, anunt in scandalul momentului

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, anunt in scandalul momentului

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine cu o precizare in scandalul modificarilor legilor justitiei. Raspuns pentru cei ce nu vor sa inteleaga: Comisa de la Venetia nu a luat in discutie modificarile. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, un nou anunt criptic: Mesajul va fi sters intr-o ora

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, revine pe Facebook cu o postare legata de Comisia de la Venetia, explicand ca avand calitatea de membru titular nu ii permite sa faca aprecieri in dubla calitate, alaturi.

Tudorel Toader:Avizul Comisiei de la Venetia retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor

Tudorel Toader, spune, despre dezbaterile Comisiei de la Venetia privind legile justitiei din ROmania, ca acest for a dat un aviz ce retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor, prin amanarea momentului intrarii in vigoare a solutiei legislative.

Tudorel Toader:Avizul Comisiei de la Venetia retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor si recomanda abrogarea

Tudorel Toader, spune, despre dezbaterile Comisiei de la Venetia privind legile justitiei din Romania, ca acest for a dat un aviz ce retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor, prin amanarea momentului intrarii in vigoare a solutiei legislative.

Tudorel Toader si-a luat concediu de odihna in plin scandal legat de OUG pe legile justitiei: Ce mesaj a publicat ministrul pe Facebook (FOTO)

UPDATE: Asa cum a promis, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la o ora de la postare a sters de pe pagina sa de Facebook, mesajul privind avizul pe care urmeaza sa il dea Comisia de la Venetia cu privire la OUG.

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook.

Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce administratia prezidentiala a dat un comunicat in care i se cere demisia lui Toader, in urma publicarii raportului Comisiei de la Venetia, in care sunt criticate dur.

Tudorel Toader: Nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor, dar si a OUG pe legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat luni pe Facebook un nou raspuns celor care nu vor sa priceapa, precizand ca nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor la 20 de ani de.

Tudorel Toader a publicat un mesaj care ,,va fi sters peste o ora si a plecat in concediu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat un mesaj pe pagina de Facebook despre OUG 92 privind legile justitiei si raportul Comisiei de la Venetia, ca urmeaza sa fie publicat luni. In mod inedit, el a precizat ca va sterge mesajul dupa o ora,.

Tudorel Toader, mesaj enigmatic pe Facebook: Acest mesaj va fi sters peste o ora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a publicat un nou mesaj pe Facebook, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut demisia in contextul emiterii OUG pe Legile Justitiei, act care a fost criticat de Comisia de la Venetia.

Tudorel Toader, despre OUG pentru modificarea Legilor justitiei: Nu poate retroactiva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, duminica dimineata, ca OUG pentru modificarea Legilor justitiei este o lege civila si nu penala si ca nu poate retroactiva, nu afecteaza stabilitatea dobandita in conditiile legii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )