Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tudorel Toader anunta cand vor fi depuse candidaturile pentru sefia DNA

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader anunta cand vor fi depuse candidaturile pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, pentru AGERPRES, ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale. continuă pe Antena3

Tudorel Toader respinge din nou un OUG pentru gratiere si amnistie

Tudorel Toader a reluat joi dimineata afirmatiile pe care le face de fiecare data cand este intrebat despre emiterea de catre Guvern a unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. La.

Cerere de excluderea din magistratura a Cristinei Tarcea, presedintele iCCJ, dupa criticile impotriva ministrului Tudorel Toader

Incepe sa devina o regula ca cine indrazneste sa il critice pe Tudorel Toader se alege cu o plangere pentru abatere disciplinara. Dupa ce Inspectia Judiciara s-a autosesizat pentru ca procurorul DNA.

Tudorel Toader: Nu a fost depusa, inca, nicio candidatura pentru sefia DNA; cel mai probabil maine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Reactia lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT.

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Tudorel Toader: Sa asteptam pana luni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT.

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Tudorel Toader: Sa asteptam

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA. Fiti de acord ca nu monitorizez.

Niciun dosar nu a fost depus pentru ocuparea functiei de sef DNA. Tudorel Toader: Sunt convins ca maine vom avea candidaturi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica ca pana in acest moment nu a primit nicio candidatura pentru ocuparea postului de sef al DNA, insa este convins ca luni, ultima zi de inscrieri, vor veni procurori care sa-si depuna dosarul. in caz contrar, procedura se reia.

Tudorel Toader, reactie la anuntul ca procurorul DNA care a deschis dosarul Tel Drum este cercetat pentru ca l-a contrazis pe Facebook

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi referindu-se la sesizarea din oficiu a Inspectiei Judiciare in cazul afirmatiilor facute de procurorul DNA Alexandra Lancranjan, ca aceasta reprezinta doar problema Inspectiei Judiciare. Lancranjan este procurorul care instrumenteaza dosarul Tel Drum in care l-a pus sub acuzare pe Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu, frauda cu fonduri europene si constituirea unui grup infractional organizat.

Tudorel Toader, replica dupa ce a fost criticat de sefa Curtii Supreme: Sa intelegem ca este normal ca un judecator de rang inalt sa faca politica?

Tudorel Toader a criticat-o pe sefa Inaltei Curti, Cristina Tarcea, care, intr-un interviu, a facut mai multe declaratii cu privire la situatia actuala din Justitie.

Tudorel Toader, reactie dupa ce sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a caracterizat revocarea sefei DNA drept un proces politizat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat vineri la declaratiile sefei Curtii Supreme, Cristina Tarcea, care declarase ca nu i se pare normal ca ministrul Justitiei sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la revocarea unui procuror-sef.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )