Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tudorel Toader anunta daca Adina Florea va fi noul sef DNA

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader anunta daca Adina Florea va fi noul sef DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi daca ii propune presedintelui ca Adina Florea sa fie noul sef al DNA! Tudorel Toader va analiza avizul negativ al CSM pentru cea pe care a propus-o in locul Laurei Codruta. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: Am transmis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi daca ii propune presedintelui ca Adina Florea sa fie noul sef al DNA! Tudorel Toader va analiza avizul negativ al CSM pentru cea pe care a propus-o in locul Laurei Codruta.

Tudorel Toader anunta ca a terminat evaluarea lui Augustin Lazar: Voi face cunoscute concluziile in mod public. E o chestiune de zile. Si luna are zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a terminat, in cea mai mare parte, evaluarea procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca este o chestiune de zile pana cand va face publice.

Tudorel Toader i-a luat in vizor pe procurorii de la Ministerul Public: Se va face o radiografie a sistemului

Tudorel Toader anunta o radiografie a situatiei procurorilor care fac parte din Ministerul Public. Ministrul Justitiei spune ca se va face o radiografie a sistemului in privinta procurorilor detasati.

Toader anunta ca a primit avizul CSM pentru Adina Florea: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, vineri dimineata, ca ministerul Justitiei a primit de la CSM avizul privind desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA, precizand ca acesta va fi analizat luni, apoi va fi luata o decizie, scrie Mediafax.

Zi decisiva pentu Adina Florea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa anunte astazi daca va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea sa fie numita in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ propunerea de numire a Adinei Florea la conducerea DNA.

Ministrul Justitiei, asteptat sa anunte luni daca va inainta presedintelui Iohannis propunerea privind numirea Adinei Florea ca procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa anunte luni daca va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea sa fie numita in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ propunerea de numire a Adinei Florea la conducerea DNA.

Tudorel Toader a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea n fruntea DNA / Aceasta a primit aviz negativ de la CSM, care a acuzat sincope n raportarea la valori precum onestitate si impartialitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror sef DNA. Adina Florea a primit in urma cu o saptamana aviz negativ de la Consiliul Superior al Magistraturii, care a vorbit despre o rezistenta la stres si o capacitate de analiza scazute si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. De notat ca presedintele poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei.

Motivare CSM. De ce Adina Florea NU ar trebui sa preia sefia DNA: A prezentat o rezistenta scazuta la stres si sincope in raportarea sa la valori precum onestitate si impartialitate

Tudorel Toader a anuntat pe pagina sa de socializare ca Ministerul Justitiei a primit avizul de la CSM privind desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA. Motivarea va fi analizata luni, apoi va fi.

Tudorel Toader: Nu spune nimeni ca a doua propunere la sefia DNA trebuie sa fie neaparat altcineva

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat luni seara, la Antena 3, solicitat sa comenteze ce va face daca presedintele o va respinge pe Adina Florea in conditiile in care seful statului poate refuza o singura data si motivat propunerea, ca a doua varianta la sefia DNA nu trebuie sa fie neaparat altcineva.

Tudorel Toader, despre o eventuala respingere a Adinei Florea: Nu scrie nicaieri ca a doua propunere trebuie sa fie altcineva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu exista vreo reglementare in care sa se precizeze ca daca presedintele Klaus Iohannis respinge prima propunere de desemnare a procurorului-sef al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )