Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudorel Toader anunta ca ncepe evaluarea procurorului general, Augustin Lazar

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader anunta ca ncepe evaluarea procurorului general, Augustin Lazar

Tudorel Toader, a anuntat sambata dimineata, pe Facebook, ca incepe procedura de evaluare a activitatii procurorului general, Augustin Lazar, ministrul justitiei folosind ca motiv protocoalele incheiate cu SRI. Amintim ca evaluarea activitatii DNA a dus la revocarea din functie a sefei institutiei, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader declanseaza procedura de evaluare a activitatii procurorului general, Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar.

Tudorel Toader continua atacurile la adresa lui Augustin Lazar: Am primit o copie a Protocolului din 2009, mai putin ultimele doua pagini

Ministrul Justitiei continua seria criticilor la adresa procurorului general dupa ce sambata dimineata a anuntat demararea procedurii de evaluare a activitatii manageriale, care cel mai probabil se va.

Toader declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca declanseaza procedura de evaluare a activitatii manageriale a procurorului general, Augustin Lazar, in contextul protocoalelor incheiate cu SRI, scrie Agerpres.

Tudorel Toader: Declansez procedura de evaluare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca dupa Laura Codruta Kovesi va evalua si activitatea procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar. Declansez procedura legala pentru evaluarea.

Ludovic Orban, despre inceputul revocarii lui Augustin Lazar: Tudorel Toader actioneaza in numele grupului de infractori care conduc Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica in termeni duri decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de evaluare a activitatii procurorului general Augustin Lazar, care cel mai probabil se va finaliza cu o .

Reactia lui Augustin Lazar dupa anuntul lui Tudorel Toader privind evaluarea sa: Tema protocoalelor este una falsa. Un nou atac la adresa Ministerului Public, ntr-o perioada n care sunt n curs de solutionare dosare cu miza esentiala pentru societate, pre

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a transmis sambata o reactie la anuntul facut in cursul diminetii de ministrul Justitiei Tudorel Toader, ca va incepe evaluarea activitatii manageriale a sefului Parchetului General, invocand ca motiv protocoalele incheiate cu SRI. Lazar spune ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta atat CSM-ului, cat si Ministerului de Justitie, si anunta ca saptamana viitoare va face publica corespondenta avuta cu aceste institutii. Opinia publica va putea constata ca tema protocoalelor este una falsa, mai spune procurorul general, acuzand ca reiterarea consecventa in spatiul public a dezbaterii pe tema acestor protocoale reprezinta in mod evident un nou atac la adresa Ministerului Public intr-o perioada in care sunt in curs de solutionare dosare cu o miza esentiala pentru societate, respectiv Dosarul Revolutiei din decembrie 1989 si Dosarul evenimentelor violente din 10/11 august 2018.

Tudorel Toader pregateste revocarea lui Augustin Lazar: Ministrul Justitiei a anuntat demararea procedurii de evaluare a activitatii procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata dimineata, demararea procedurii de evaluarea a activitatii manageriale a procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Cel mai probabil aceasta se va.

Augustin Lazar, despre evaluarea lui Tudorel Toader: Un nou atac la Ministerul Public intr-o perioada cu dosare esentiale precum Dosarul Revolutiei sau Dosarul evenimentelor violente din 10-11 august

Procurorul general Augustin Lazar a avut o prima reactie dupa ce sambata dimineata Tudorel Toader a anuntat declantarea procedurii de evaluare a activitatii procurorului general, evaluare ce foarte probabil.

Toader: Declansez procedura pentru evaluarea activitatii manageriale a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar, relateaza News. ro.

Augustin Lazar, prima reactie dupa anuntul lui Tudorel Toader privind protocoalele

Procurorul general, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Mesajul procurorului general privind protocoalele din 2016: Luand act de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )