Libnet.ro
UNICEF

08:45

Tudorel Toader are DOSAR PENAL! Ministrul Justitiei, acuzat de ABUZ iN SERVICIU

B1 B1,
Tudorel Toader are DOSAR PENAL! Ministrul Justitiei, acuzat de ABUZ iN SERVICIU

Tudorel Toader are dosar penal de abuz in serviciu . Pe numele ministrului de Justitie a fost declansata urmarirea penala in rem, sa inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Federatia. continuă pe B1

Tudorel Toader are dosar pentru abuz in serviciu. A fost declansata urmarirea penala in rem

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are un dosar penal pentru abuz in serviciu si restrictionarea dreptului de reprezentare sindicala in care a fost declansata urmarirea penala in rem, potrivit unui comunicat al Federatiei Sindicatelor din.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are un dosar pentru abuz in serviciu in care a fost inceputa urmarirea pentru fapte

Un dosar penal pentru abuz in serviciu pe numele ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este pe rolul inaltei Curti de Casatie si Justitie, in cauza fiind declansata urmarirea penala in rem, anunta.

Olguta Vasilescu acuza ca are dosar penal pentru ca a semnat o ordonanta de urgenta

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut, vineri, ca este vizata intr-un dosar penal pentru ca ar fi semnat o ordonanta de urgenta prin care limita cresterea pensiilor militare. Sunt singurul.

Tudorel Toader, la CSM, unde se decide soarta Codrutei Kovesi: Ce mesaj a avut ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a ajuns miercuri dimineata la sediul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), unde Sectia pentru procurori discuta despre locul in care Laura Codruta Kovesi isi va.

Ministrul Justitiei, amenintat cu plangerea penala: Ce acuzatii i se aduc lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ar putea fi vizat de o noua plangere penala. Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor au anuntat marti, printr-un comunicat de.

Cand va avea loc marea confruntare intre Kovesi si Tudorel Toader

Ministrul Justitiei a declansat inca de ieri procedura de selectare a unui nou procuror-sef DNA, o pozitie ravnita de multi procurori iar, incepanad de astazi, ar trebui sa inceapa si.

Angajatii din penitenciare avertizeaza ca depun o noua plngere pentru abuz n serviciu mpotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Angajatii din penitenciare avertizeaza ca vor depune o noua plangere pentru abuz in serviciu impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru nerespectarea legii in ceea ce priveste plata orelor suplimentare efectuate si nerecuperate in termen de 60 de zile, subliniind ca au fost pagubiti cu aproape 3 milioane de lei, transmite Agerpres.

Angajatii din penitenciare il ameninta pe Tudorel Toader cu o plangere penala

Angajatii din penitenciare au anuntat ca ar putea depune o plangere penala impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru abuz in serviciu. Nemultumirea acestora vine din faptul ca nu a fost.

Sindicatele din penitenciare pregatesc o plangere penala pe numele lui Tudorel Toader

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) spune ca pregateste o noua plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acestia sustin ca angajatii din penitenciare nu isi primesc.

Tudorel Toader, prins cu minciuna: Comisia Europeana dezvaluie ce nu a vrut sa spuna ministrul dupa intalnirea cu comisarul european pentru Justitie

Tudorel Toader a prezentat public o viziune extrem de optimista privind felul in care a decurs intalnirea pe care a avut-o vineri cu comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, in care oficialul roman i-a pr.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )