Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, asteptat sa prezinte rezultatele evaluarii lui Augustin Lazar. Expira termenul de 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, asteptat sa prezinte rezultatele evaluarii lui Augustin Lazar. Expira termenul de 30 de zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte zilele acestea rezultatele evaluarii procurorului general Augustin Lazar, avand in vedere ca procedura a fost demarata pe 25 august, iar ministrul a anuntat ca va dura 30 de zile. continuă pe Adevărul

UPDATE Tudorel Toader, asteptat sa prezinte rezultatele evaluarii lui Augustin Lazar. Expira termenul de 30 de zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte zilele acestea rezultatele evaluarii procurorului general Augustin Lazar, avand in vedere ca procedura a fost demarata pe 25 august, iar ministrul a anuntat ca va dura 30 de zile.

UPDATE Tudorel Toader: CSM a transmis situatia evaluarilor procurorului general. Lazar nu a fost evaluat niciodata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte zilele acestea rezultatele evaluarii procurorului general Augustin Lazar, avand in vedere ca procedura a fost demarata pe 25 august, iar ministrul a anuntat ca va dura 30 de zile, potrivit Mediafax. Ministrul a scris pe Facebook ca a primit de la Consiliul Superior al Magistraturii situatia evaularilor anterioare din care reiese ca acesta nu a mai fost supus procedurii pana acum.

Avocata Laura Vicol, dupa raspunsul dat de CSM lui Tudorel Toader: Cu siguranta va propune revocarea procurorului general

Avocata Laura Vicol a precizat ca Augustin Lazar nici nu avea dreptul sa-si depuna candidatura pentru Parchetul General. Reactia vine dupa ce Tudorel Toader, a anuntat ca Ministerul Justitieia.

Dragnea il ameninta voalat pe Tudorel Toader: Ce spune liderul PSD despre evaluarea activitatii ministrului Justitiei (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre evaluarea activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre care presa a scris in repetate randuri ca ar refuza sa-si.

Liviu Dragnea, cerere de ULTIMA ORA pentru Tudorel Toader: Cum vrea liderul PSD sa modifice completele de la ICCJ pentru a scapa de PUSCARIE (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si l-a rugat sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la inalta Curte de.

Dragnea spune ca a vorbit cu Tudorel Toader sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la ICCJ

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la ICCJ.

Documente exclusive: Romnia risca rusinea de a fi condamnata la CJUE n timp ce detine Presedintia Consiliului UE. Tudorel Toader, prt la Dragnea, de catre alt ministru, pentru ntrzierea legii mpotriva spalarii banilor

Romania risca sa i se aplice amenzi de milioane de euro printr-o condamnare la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE), in timp ce va detine Presedintia Consiliului UE in prima jumatate a anului 2019 - l-a avertizat recent ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu PSD), pe presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in doua scrisori intrate in posesia HotNews. ro. Motivul unei eventuale condamnari a Romaniei il constituie neadoptarea legii de prevenire si combatere a spalarii banilor de catre Romania, pentru intarzierea careia social-democratul Negrescu a indicat printre responsabili Ministerul Justitiei, condus de Tudorel Toader, sustinut de ALDE. Si premierului Vicorica Dancila i-a transmis MAE note de informare privind necesitatea promovarii rapide a proiectului legii impotriva spalarii banilor.

Zilele lui Tudorel Toader sunt numarate: Liviu Dragnea s-a dezlantuit a adresa ministrului in CEx-ul PSD

Tudorel Toader a intrat in dizgratia lui Liviu Dragnea si nu ar fi de mirare ca acesta sa fie inlocuit din fruntea Ministerului Justitiei cu prima ocazie posibila. Supararea liderului PSD vine din intarzierea.

Zilele lui Tudorel Toader sunt numarate: Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa ministrului in CEx-ul PSD

Tudorel Toader a intrat in dizgratia lui Liviu Dragnea si nu ar fi de mirare ca acesta sa fie inlocuit din fruntea Ministerului Justitiei cu prima ocazie posibila. Supararea liderului PSD vine din intarzierea.

Firea: Se va propune excluderea mea. Se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, inaintea CEx, ca ea crede ca se va propune excluderea sa din partid si ca se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Liviu Dragnea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )