Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tudorel Toader: Nu mi asum ceea ce au facut sau fac altii n domeniul justitiei!

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader: Nu mi asum ceea ce au facut sau fac altii n domeniul justitiei!

Tudorel Toader, a repostat pe Facebook, miercuri dimineata, un mesaj de la inceputul lunii, in care spune ca isi asuma tot ce face el in calitate de ministru al Justitiei, nu si ce fac altii in domeniul justitiei. Cand a postat prima oara mesajul, pe 2 decembrie, Tudorel Toader parea a face referire la recursul compensatoriu, in aceeasi zi dand si un mesaj in care spunea ca proiectul a fost promovat de guvernarea anterioara. Astazi, Toader nu precizeaza la ce face referire. continuă pe Hotnews

Toader: Nu imi asum ceea ce au facut sau fac altii in domeniul justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, insista sa transmita ca nu isi asuma ce fac altii in domeniul Justitiei. Miercuri dimineata, ministrul a repostat pe Facebook un mesaj in acest sens. Cand a.

Toader redistribuie o postare din 2 decembrie in care afirma ca isi asuma ceea ce face el ca ministru al Justitiei, nu si ceea ce au facut sau fac altii

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a redistribuit miercuri dimineata pe Facebook o postare din 2 decembrie in care afirma ca isi asuma ceea ce face el ca ministru al Justitiei, nu si ceea ce au facut sau fac altii.

Tudorel Toader: imi asum tot ceea ce fac in calitate de ministru al Justitiei, nu ce fac altii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, miercuri dimineata, pe Facebook, ca isi asuma toate actiunile pe care le adopta in calitate de ministru, nu si ceea ce au facut sau fac altii in domeniul.

TUDOREL TOADER: Amnistia si gratierea, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi, ca amnistia si gratierea ar putea fi ultima solutie pentru corectarea unor abuzuri, el explicand insa ca, daca vor exista alte optiuni, vor fi aplicate acelea.

Tudorel Toader: Nu sta totul n amnistie si gratiere / Viata are multe dimensiuni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca romanii au mult mai multe de rezolvat si ca nu sta totul in amnistie si gratiere, pentru ca viata are multe dimensiuni.

Zeci de profesori ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi cer revocarea lui Tudorel Toader din functia de rector

Zeci de profesori ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza UAIC) din Iasi solicita Senatului institutiei sa demareze procedurile pentru revocarea din functia de rector a lui Tudorel Toader, autosuspendat dupa numirea sa ca ministru al Justitiei.

Un barbat de 70 de ani A SPART geamurile Ministerului de Justitie cu PIETRE. Batranul este foc si para pe Tudorel Toader

Un incident zgomotos a perturbat, marti, activitatea la Ministerul Justitiei. Un barbat de 70 de ani, suparat pe deciziile luate de ministrul Tudorel Toader, a luat o piatra si a aruncat in geamurile.

Catalin Radulescu: Tudorel Toader sa vina urgent cu Ordonanta pe amnistie, care sa includa si faptele de coruptie

Ordonanta de Urgenta pe aministie si gratiere trebuie pusa in practica urgent de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa vizeze si faptele de coruptie, sustine deputatul PSD Catalin Radulescu. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat, a afirmat Radulescu.

Ancheta privind acuzatiile de plagiat n cazul fostului vice CSM Codrut Olaru bate pasul pe loc. O comisie care sa verifice acuzatiile nu ar fi putut functiona dect daca l-ar fi cooptat pe Tudorel Toader

Ancheta privind acuzatiile de plagiat aduse fostului vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii Codrut Olaru bate pasul pe loc din cauza unor tergiversari la comisia de etica a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O comisie care ar fi urmat sa verifice acuzatiile a ajuns la concluzia ca nu poate functiona decat daca il coopta pe actualul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, cel care a fost coordonatorul tezei magistratului, scrie Ziarul de Iasi.

Tudorel Toader da vina pe jurnalisti: OUG pe amnistie si gratiere... Nu taiati din context si sa rezulte altceva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, da vina pe jurnalisti pentru cum este interpretata in spatiul public problema OUG pe amnistie si gratiere. in primul rand, dorinta mea era si ramane sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )