Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tudorel Toader, catre sindicatul grefierilor: Nu ma voi mai afla la fraiele ministerului

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, catre sindicatul grefierilor: Nu ma voi mai afla la fraiele ministerului

Tudorel Toader ar fi transmis un mesaj sindicatului grefierilor, in contextul unei intalniri programate pentru marti dimineata, prin care da de inteles ca nu va mai ocupa fotoliul de ministru al Justitiei, transmite Realitatea TV. continuă pe Adevărul

UPDATE Tudorel Toader: Nu am facut declaratii cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a respinsinformatiile vehiculate in presa legate de plecarea sa din functia de ministru. Acesta a sustinut ca nu a facut declaratii cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale.

Tudorel Toader: M-am intalnit cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca in cursul zilei de astazi a avut o intalnire cu Sindicatul Grefierilor, dar subliniaza ca nu a facut declaratii cu privire la statutul sau de membru al Guvernului.

Tudorel Toader dezminte ca ar fi vorbit despre plecarea sa de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dezmintit informatiile potrivit carora s-a pune problema eliminarii sale din Guvern. Astazi am avut o intrevedere cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor!.

Tudorel Toader, reactie de ultima ora la informatia ca ar urma sa plece de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader anunta ca astazi a avut o intrevedere cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor si respinge informatiile vehiculate in presa legate de plecarea sa din functia de.

Mai stie oare dl. Tudorel Toader sensul cuvantului onoare ?

Sesizam intr-unul dintre primele comentarii prilejuite de Ordonanta de urgenta referitoare la legile justitiei, ordonanta data luni dimineata de guvernul condus de doamna Viorica Vasilica Dancila, discrepanta dintre declaratiile premierului si cele ale ministrului Justitiei, dl. Tudorel Toader.

Tariceanu nu renunta la Tudorel Toader: Cum raspunde solicitarilor PSD de inlocuire a ministrului Justitiei

Calin Popescu Tariceanu a infirmat marti seara informatiilor aparute pe surse politice conform carora nu mai il mai sprijina pe Tudorel Toader in fruntea Guvernului si este de acord cu schimbarea acestuia.

Tudorel Toader a finalizat evaluarea lui Augustin Lazar. Cand va prezenta raportul

Soarta procurorului general, Augustin Lazar, se decide chiar in ziua consultarilor de la Cotroceni. Tudorel Toader va anunta miercuri care sunt concluziile evaluarii lui Lazar, la mai bine de doua luni de.

Cine a tras sforile ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea speciala pentru magistrati. Ce pensii uriase ofera PSD

Judecatoarea Lia Savonea, apropiata de PSD, a facut presiuni ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea anticipata, asa cum a cerut Comisia de la Venetia, ci doar sa o amane cu un an, prin ordonanta de urgenta, sustin surse din sistemul judiciar pentru Adevarul. Lia Savonea va candida in 2019 la functia de presedinte al CSM, acolo unde e cel mai mare salariu din sistemul judiciar, deci va avea si cea mai mare pensie. Suma: peste 15. 000 de lei.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide cnd pleaca Toader din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide nsa cnd pleaca din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )