Libnet.ro
UNICEF

16:31

Tudorel Toader contraataca: Suspendarea deciziilor Curtii Constitutionale nu este permisa de actualul cadru constitutional

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader contraataca: Suspendarea deciziilor Curtii Constitutionale nu este permisa de actualul cadru constitutional

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca suspendarea deciziilor Curtii Constitutionale nu este permisa de actualul cadru constitutional si le transmite procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov ca trebuie sa cunoasca si sa. continuă pe Wall-Street Ro

Suspendarea deciziilor Curtii Constitutionale nu este permisa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca suspendarea deciziilor Curtii Constitutionale nu este permisa de actualul cadru constitutional si le transmite procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov ca ''trebuie sa cunoasca si sa respecte legea ''.

Tudorel Toader, precizari importante despre deciziile CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca suspendarea deciziilor Curtii Constitutionale nu este permisa de actualul cadru constitutional si le transmite procurorilor Parchetului de pe langa.

Tudorel Toader raspunde ironic la cererea de suspendare a deciziilor CCR:Chiar si procurorii Parchetului Brasov trebuie sa cunoasca si sa respecte legea

Tudorel Toader a raspuns sambata procurorilor brasoveni care au cerut suspendarea deciziilor Curtii Constitutionale pana cand Comisia de la Venetia se pronunta asupra legilor justitiei, ministrul justitiei afirmand ca acest lucru nu este posibil.

Tudorel Toader le raspunde ironic procurorilor din Brasov: Trebuie sa cunoasca si sa respecte legea

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov au solicitat vineri suspendarea oricaror decizii din partea Curtii Constitutionale pana la pronuntarea Comisiei de la Venetia privind sesizarea pe.

Tudorel Toader: Romania poate fi scoasa de pe lista tarilor cu probleme in legatura cu spatiile oferite detinutilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta,pe pagina sa de Facebook, o hotarare a Curtii Supreme din Danemarca privind faptul ca Romania poate fi inlaturata de pe lista tarilor cu probleme in.

Tudorel Toader, despre prelungirea mandatului procurorului-sef al DIICOT: A dat prelungire chiar inainte ca ministrul sa fi solicitat revocarea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri la Targu Jiu, ca delegarea lui Daniel Horodniceanu in functia de procuror-sef al DIICOT pentru inca sase luni nu inseamna blocarea procedurii de numire a unui alt procuror-sef.

Ce masina conduce Tudorel Toader. Acesta a incalcat legea cand se afla la volanul automobilului (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost filmat, la inceputul anului trecut, in timp ce iesea cu masina din curtea Guvernului, trecand peste o linie continua din zona Pietei Victoriei. Acesta conduce un.

Protest al magistratilor pe scarile Curtii de Apel Bucuresti: Solicitari explicite adresate lui Tudorel Toader si Parlamentului (FOTO)

Cateva zeci de magistrati protesteaza sambata incepand cu ora 17 pe scarile Curtii de Apel Bucuresti. Acestia isi manifesta opozitia la adresa modificarilor la codurile penale si la legile justitiei f.

Raspunsul lui Tudorel Toader pentru procurorii brasoveni: Cunoasterea legii, premiza necesara pentru corecta interpretare si aplicare a acesteia

Ministrul Justitiei le raspunde procurorilor Parchetului Judecatoriei Brasov, care au cerut suspendarea oricaror decizii din partea CCR sau a celorlalti factori implicati in procesul legislativ cu privire la legile justitiei pana la emiterea avizului Comisiei de la Venetia, precum si sesizarea acesteia cu privire la proiectele de modificare a Codurilor penale si suspendarea oricaror dezbateri pana la emiterea avizului consultativ al comisiei.

Procurorii din Brasov cer suspendarea deciziilor CCR pe Justitie pna la avizul Comisiei de la Venetia

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov cer suspendarea oricaror decizii din partea CCR sau din partea celorlalti factori implicati in procesul legislativ cu privire la legile justitiei pana la emiterea avizului Comisiei de la Venetia si respectarea intocmai a recomandarilor GRECO.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )