Libnet.ro
UNICEF

12:01

Tudorel Toader, convocat sa dea EXPLICATII in Parlament. Ce are de spus ministrul Justitiei

B1 B1,
Tudorel Toader, convocat sa dea EXPLICATII in Parlament. Ce are de spus ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este convocat in Parlament in data de 3 mai, la Ora ministrului. A fost o solicitare a liberalilor depusa de saptamana trecuta. S-a aprobat ca domnul Tudorel Toader. continuă pe B1

Mugabe, chemat sa dea explicatii in Parlament pentru disparitia unor diamante in valoare de 15 miliarde de dolari

Fostul presedinte al Zimbabwe Robert Mugabe a fost citat sa se prezinte in fata Parlamentului la 9 mai pentru a da explicatii in legatura cu disparitia unor diamante in valoare de 15 miliarde de dolari, a anuntat un parlamentar, citat de AFP.

Tudorel Toader, chemat in Senat pe 3 mai sa dea explicatii despre legile Justitiei, dupa publicarea ultimului raport al GRECO

Comitetul liderilor grupurilor parlamentare a aprobat luni solicitarea liberalilor de a-l invita pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Ora ministrului la Senat, pe 3 mai, la ora 12,00.

Tudorel Toader: Astept momentul n care voi scoate roba de la naftalina, voi cere revenirea n activitatea de avocat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri, la Congresul Avocatilor 2018 ca asteapa momentul in care va reveni in avocatura.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala a Romaniei.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR: Premierul a semnat documentul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala.

Tudorel Toader: Sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi ajunge luni la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la.

Tudorel Toader despre sesizarea la CCR: O vom modifica prelund si o parte din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, insa forma finala a acesteia va cuprinde si o parte din raportul prezentat de seful statului.

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR: Vom prelua si o parte din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe.

Tudorel Toader si Viorica Dancila, discutii cruciale pentru soarta lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea luni o noua intalnire cu premierul Viorica Dancila, pentru a gasi forma finala a proiectului de sesizare a Curtii Constitutionale, in cazul revocarii sefei.

Tudorel Toader, intalnire cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

UPDATE:Cu putin inainte de ora 12, Tudorel Toader a ajuns la Guvern unde se va intalni cu premierul Viorica Dancila pentru a discuta despre sesizarea ce urmeaza a fi depusa la Curtea Constitutionala.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )