Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tudorel Toader, declaratii despre o posibila revocare a lui Augustin Lazar

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, declaratii despre o posibila revocare a lui Augustin Lazar

Tudorel Toader a vorbit in DC NEWS despre relatia sa cu Augustin Lazar si o posibila revocare a procurorului general al Romaniei. Ministrul Justitie a precizat ca inainte de revocarea Laurei Codruta Kovesi,. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, explicatii despre sectia de investigare a infractiunilor din Justitie: Nu apare o competenta noua

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca prin infiintarea Sectiei de investigare a unor infractiuni din Justitie nu va aparea o competenta noua, ci doar se va transfera aceasta competenta.

Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, afirmand la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii. Ministrul a facut referire la pozitia lui Augustin Lazar care a sustinut ca procedura de revocare a sefei DNA a fost nelegala.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, adaugand: la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii,.

Cutremur in JUSTITIE! Tudorel Toader anunta o EVALUARE a procurorului general. Ce spune despre sefia DNA

Procurorul general pare sa fi intrat in dizgratiile lui Tudorel Toader. Ministrul Justitiei lasa sa se inteleaga ca Augustin Lazar urmeaza sa fie supus unei evaluari asemanatoare celei la care a fost.

Tudorel Toader, PRIMELE DECLARATII dupa ce instanta din Serbia a refuzat extradarea lui Sebastian Ghita: Trebuiesc respectate standardele de protectie a drepturilor (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, luni dimineata, despre faptul ca judecatorii din Serbia au respins cererea de extradare a lui Sebastian Ghita. Vedem, analizam, tragem concluzii, a.

Tudorel Toader sustine ca procurorul general Augustin Lazar a avut partipriuri: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, adaugand: la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii, potrivit Agerpres.

Prima reactie din PSD dupa ce Tudorel Toader a anuntat evaluarea procurorului General: Lazar trebuie demis

Vestea ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va face o evaluarea a activitatii procurorului general Augustin Lazar a provocat bucurie in randul membrilor PSD. Secretarul general adjunct Codrin Stefanescu a.

Tudorel Toader surprinde pe toata lumea. Ce spune ministrul despre OUG pe AMNISTIE si GRATIERE

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit marti despre ordonanta de urgenta OUG) pe amnistie si gratiere vehiculata in spatiul public. El a declarat, la DC News, ca din 1990 si pana acum au fost.

Tudorel Toader, explicatii de ULTIMA ORA despre respingerea candidatilor la sefia DNA: Ce spune despre fostul adjunct al lui Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader sustine ca cei patru candidati la sefia DNA au fost respinsi pentru ca niciunul dintre ei nu a creat membrilor Comisiei convingerea faptului ca pot reforma.

Tudorel Toader, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita: Sa vedem ce anume au evocat judecatorii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, ca trebuie vazut ce anume au evocat judecatorii si daca sunt chestiuni de procedura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )