Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tudorel Toader, despre candidatii pentru sefia Parchetului General: Pana ieri la finalul programului nu venise nimeni

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, despre candidatii pentru sefia Parchetului General: Pana ieri la finalul programului nu venise nimeni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca pana marti seara nu se inscrisese nimeni pentru postul de procuror general, precizand ca Augustin Lazar a vorbit la viitor cand a spus ca isi va depune candidatura, iar viitorul nu a trecut. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar candideaza pentru un nou mandat la sefia Parchetului General

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat ca isi va depune candidatura in cadrul procedurii declansate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Tudorel Toader, despre faptul ca Iacob vrea functia de procuror general: Sunt multi doritori

Mai multe surse sustin ca Marius Iacob ar dori sa candideze pentru functia de procuror general. intrebat daca va trece de selectie, Tudorel Toader a refuzat sa spuna ce va face la momentul selectiei, spunand.

UPDATE Toader, despre candidatura lui Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului: Fiecare are o parere buna despre sine/ Lazar: Nu discutam despre sentimente, ci despre competenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, referitor la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, ca fiecare are o parere buna despre sine si ca orice procuror are voie sa se inscrie. Pe de alta parte, Augustin Lazar spune ca acesta nu trebuie sa tina cont de sentimente in ceea ce priveste propunerea unui nou procuror general, ci de competente si capacitate de a conduce eficient o institutie.

UPDATE Toader, despre candidatura lui Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului: Orice procuror are voie sa se inscrie. Lazar: Nu discutam despre sentimente, ci despre competenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, referitor la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, ca orice procuror are voie sa se inscrie. Pe de alta parte, Augustin Lazar spune ca acesta nu trebuie sa tina cont de sentimente in ceea ce priveste propunerea unui nou procuror general, ci de competente si capacitate de a conduce eficient o institutie.

TUDOREL TOADER, DESPRE CANDIDATURA LUI AUGUSTIN LAZAR: Orice procuror care indeplineste conditiile are dreptul sa se inscrie

Ministrul Justitiei Toader a declarat, astazi, referindu-se la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la Parchetul General, ca fiecare are o parere buna despre sine si Lazar e indreptatit la aceeasi atitudine.

Negocieri fara rezultat pentru sefia Parchetului European. Urmatoarea runda va avea loc pe 27 martie

Negociatorii Parlamentului European PE) si ai Consiliului Uniunii Europene nu au ajuns miercuri la un acord cu privire la desemnarea primului procuror-sef european, functie pentru care candideaza si fostul procuror-sef al DNA Laura Codruta Kovesi,.

Tudorel Toader, despre OUG privind completurile de cinci judecatori: Ministerul Justitiei este un laborator care lucreaza continuu (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, miercuri, sa spuna cand va veni cu ordonantele de urgenta referitoare la completurile de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie si la Codul.

CAMERA DEPUTATILOR A RESPINS MOTIUNEA IMPOTRIVA LUI TUDOREL TOADER: Iordache - Nu mi-a trecut nemultumirea fata de activitatea ministrului Justitiei

Plenul Camerei Deputatilor a respins, astazi, motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu 126 de voturi pentru, 148 de voturi impotriva si doua abtineri. Deputatul PSD Florin Iordache a declarat ca nu i-a trecut nemultumirea fata de activitatea ministrului Justitiei, dar nu era de acord cu criticile din motiune.

incep negocierile pentru sefia Parchetului European. Ce sanse are Kovesi

Prima runda de negocieri dintre Parlamentul European si Consiliul UE pentru desemnarea procurorului-sef european are loc miercuri, la Bruxelles. Parlamentul intra in negocieri cu o pozitie puternica, in timp ce Consiliul intra cu o pozitie slaba, sustine europarlamentarul PNL Siegfried Muresan. Laura Codruta Kovesi a primit doua voturi favorabile in Parlamentul European, in schimb a pierdut competitia pe puncte din Consiliul UE.

Franta vs Romania. incep negocierile la Bruxelles pentru sefia Parchetului European. Ce sanse are Kovesi

Prima runda de negocieri dintre Parlamentul European si Consiliul UE pentru desemnarea procurorului-sef european are loc miercuri, la Bruxelles. Parlamentul intra in negocieri cu o pozitie puternica, in timp ce Consiliul intra cu o pozitie slaba, sustine europarlamentarul PNL Siegfried Muresan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )