Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, despre candidatii la sefia DNA: ii stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, despre candidatii la sefia DNA: ii stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca ii cunoaste pe unii dintre candidatii la functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, precizand ca este la curent cu evolutiile. continuă pe Antena3

Toader, despre candidatii la sefia DNA: i stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale si atitudinile etice

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca ii cunoaste pe unii dintre candidatii la sefia DNA, le stie traseul profesional si atitudinile etice, dar, deocamdata, procedura este in etapa studierii dosarelor.

Tudorel Toader, despre evaluarea procurorului general: Decizia a fost a mea si atat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca ii apartine in totalitate decizia de a incepe procedura de evaluare a procurorului general, Augustin Lazar. intrebat de jurnalisti, la intrarea.

Tudorel Toader, despre un posibil conflict cu Augustin Lazar: Personal, nu vad unul. Daca dansul vede, lasati-l sa dezvolte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spuneca nu exista niciun conflict intre el si procurorul general Augustin Lazar. Precizarea vine dupa un schimb de replici intre cei doi, care a avut loc in acest.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Lazar: Decizia nu a venit din senin. Am observat cum activitatea Ministerului Public s-a ndepartat de la rolul constitutional

Decizia de evaluare a procurorului general Augusitn Lazar nu a venit din senin, a spus luni ministrul Justitiei Tudorel Toader, adaugand ca a observat o indepartare progresiva a activitatii Ministerului Public de rolul sau constitutional. El a precizat ca va prezenta rezultatul evaluarii in maxim 30 de zile.

Tudorel Toader, despre protocolul din 2009: Am primit o copie fara ultimele doua pagini. Le-am primit ulterior

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a adus precizari suplimentare privind scandalul protocoalelor, el sustinand ca atunci cand a primit protocolul din 2009 desecretizat a constatat ca ii lipsesc ultimele doua pagini, cele cu semnatarii, pe care le-a primit ulterior, Parchetul General motivand ca a fost o eroare.

Fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, in cursa pentru sefia DNA

Procurorul Gabriela Scutea, adjunctul Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, a confirmat pentru G4media ministrul Justitiei Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei: Patru procurori s-au inscris sefia DNA

Patru procurori s-au inscris pana la acest moment pentru functia de procuror-sef al DNA, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader anunta ca ncepe evaluarea procurorului general, Augustin Lazar

Tudorel Toader, a anuntat sambata dimineata, pe Facebook, ca incepe procedura de evaluare a activitatii procurorului general, Augustin Lazar, ministrul justitiei folosind ca motiv protocoalele incheiate cu SRI. Amintim ca evaluarea activitatii DNA a dus la revocarea din functie a sefei institutiei, Laura Codruta Kovesi.

Augustin Lazar, despre evaluarea lui Tudorel Toader: Un nou atac la Ministerul Public intr-o perioada cu dosare esentiale precum Dosarul Revolutiei sau Dosarul evenimentelor violente din 10-11 august

Procurorul general Augustin Lazar a avut o prima reactie dupa ce sambata dimineata Tudorel Toader a anuntat declantarea procedurii de evaluare a activitatii procurorului general, evaluare ce foarte probabil.

Ludovic Orban, despre inceputul revocarii lui Augustin Lazar: Tudorel Toader actioneaza in numele grupului de infractori care conduc Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica in termeni duri decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de evaluare a activitatii procurorului general Augustin Lazar, care cel mai probabil se va finaliza cu o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )