Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tudorel Toader, despre faptul ca Iacob vrea functia de procuror general: Sunt multi doritori

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, despre faptul ca Iacob vrea functia de procuror general: Sunt multi doritori

Mai multe surse sustin ca Marius Iacob ar dori sa candideze pentru functia de procuror general. intrebat daca va trece de selectie, Tudorel Toader a refuzat sa spuna ce va face la momentul selectiei, spunand. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, despre candidatii pentru sefia Parchetului General: Pana ieri la finalul programului nu venise nimeni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca pana marti seara nu se inscrisese nimeni pentru postul de procuror general, precizand ca Augustin Lazar a vorbit la viitor cand a spus ca isi va depune candidatura, iar viitorul nu a trecut.

TUDOREL TOADER, DESPRE CANDIDATURA LUI AUGUSTIN LAZAR: Orice procuror care indeplineste conditiile are dreptul sa se inscrie

Ministrul Justitiei Toader a declarat, astazi, referindu-se la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la Parchetul General, ca fiecare are o parere buna despre sine si Lazar e indreptatit la aceeasi atitudine.

Tudorel Toader, despre OUG privind completurile de cinci judecatori: Ministerul Justitiei este un laborator care lucreaza continuu (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, miercuri, sa spuna cand va veni cu ordonantele de urgenta referitoare la completurile de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie si la Codul.

Interviurile pentru postul de procuror european, anuntate pentru joi, reprogramate de Tudorel Toader la o data ulterioara / Serban Nicolae spunea ca aderarea Romaniei la Parchetul european este neconstitutionala

Interviurile programate joi pentru selectia candidatilor la functia de procuror european au fost reprogramate la o data ulterioara, a anuntat Ministerul Justitiei. Anuntul are loc in contextul in care senatorul PSD Serban Nicolae declara ca aderarea Romaniei la Parchetul european nu are acoperire constitutionala si ne-am cam grabit. La momentul adoptarii Ordonantei de Urgenta in baza careia Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie a candidatilor romani pentru functia de procuror european, Tudorel Toader sustinea ca OUG se justifica prin termenul scurt - 31 martie - pana la care Romania trebuie sa trimita propunerile la Bruxelles.

UPDATE Toader, despre candidatura lui Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului: Orice procuror are voie sa se inscrie. Lazar: Nu discutam despre sentimente, ci despre competenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, referitor la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, ca orice procuror are voie sa se inscrie. Pe de alta parte, Augustin Lazar spune ca acesta nu trebuie sa tina cont de sentimente in ceea ce priveste propunerea unui nou procuror general, ci de competente si capacitate de a conduce eficient o institutie.

UPDATE Toader, despre candidatura lui Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului: Fiecare are o parere buna despre sine/ Lazar: Nu discutam despre sentimente, ci despre competenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, referitor la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, ca fiecare are o parere buna despre sine si ca orice procuror are voie sa se inscrie. Pe de alta parte, Augustin Lazar spune ca acesta nu trebuie sa tina cont de sentimente in ceea ce priveste propunerea unui nou procuror general, ci de competente si capacitate de a conduce eficient o institutie.

Tudorel Toader, reactie la candidatura lui Augustin Lazar: Fiecare are o parere buna despre sine

Augustin Lazar a anuntat ca isi va depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Ministrul Justitiei Tudorel Toader a spus.

Procurorul general Augustin Lazar, pe care Tudorel Toader a incercat fara succes sa il revoce, anunta ca va candida pentru un nou mandat

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat luni ca va candida pentru un nou mandat, spunand ca astfel raspunde asteptarilor procurorilor, care considera ca in aceasta perioada, cu multiple provocari pentru sistemul judiciar, trebuie asigurata stabilitatea la nivelul managementului Ministerului Public. Dupa ce a incercat fara succes revocarea din functie a lui Augustin Lazar, Tudorel Toader a declansat saptamana trecuta procedura de numire a unui nou procuror general.

TUDOREL TOADER: La Focsani va fi construit un Palat de Justitie

Actualizare - Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, construirea unui Palat al Justitiei la Focsani, in prezent Judecatoria Focsani si Tribunalul Vrancea desfasurandu-si activitatea in conditii improprii. ----- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la Focsani, ca ministerul deruleaza un program de constructie a 15 arhive care vor functiona pe langa fiecare curte de apel din tara.

CAMERA DEPUTATILOR A RESPINS MOTIUNEA IMPOTRIVA LUI TUDOREL TOADER: Iordache - Nu mi-a trecut nemultumirea fata de activitatea ministrului Justitiei

Plenul Camerei Deputatilor a respins, astazi, motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu 126 de voturi pentru, 148 de voturi impotriva si doua abtineri. Deputatul PSD Florin Iordache a declarat ca nu i-a trecut nemultumirea fata de activitatea ministrului Justitiei, dar nu era de acord cu criticile din motiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )