Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu. Cine a initiat de fapt legea

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu. Cine a initiat de fapt legea

Tudorel Toader a transmis luni seara noi un mesaj referitor la legea recursului compensatoriu. Fostul ministru al Justitiei sustine ca nu are nicio implicare in forma in care legea a fost promovata. Simple. continuă pe Antena3

Tudorel Toader vine cu noi precizari legate de legea recursului compensatoriu

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader a facut luni seara noi precizari referitoare la legea recursului compensatoriu si la faptul ca nu are nicio implicare in forma in care legea a fost promovata.

Conditiile USR pentru sustinerea guvernului. Desiintarea prin lege recursului compensatoriu

USR a facut publice conditiile pe care le are pentru ca formatiunea politica sa sustina viitorul Guvern. Printre cerinte se numara desfiintarea prin lege a recursului compensatoriu si consultarea.

Contre Tudorel Toader-Ana Birchall pe tema informatizarii instantelor: Eu am semnat acest contract, care a inceput in ianuarie Am gasit proiectul blocat, nu erau alocati bani pentru 2019

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si succesorul sau, Ana Birchall, au intrat in polemica pe Facebook, fiecare arogandu-si merite pentru proiectul care prevede informatizarea instantelor de judecata. Tudorel Toader sustine ca el este cel care a semnat si a inceput acest proiect, in ianuarie 2019, in timp ce Ana Birchall spune ca in aprilie, cand ea a venit la minister, dotarea instantelor cu echipamente IT era blocata din lipsa de finantare, nefiind alocate fonduri in buget pentru 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )