Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tudorel Toader, despre OUG privind completurile de cinci judecatori: Ministerul Justitiei este un laborator care lucreaza continuu (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, despre OUG privind completurile de cinci judecatori: Ministerul Justitiei este un laborator care lucreaza continuu (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, miercuri, sa spuna cand va veni cu ordonantele de urgenta referitoare la completurile de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie si la Codul. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre candidatii pentru sefia Parchetului General: Pana ieri la finalul programului nu venise nimeni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca pana marti seara nu se inscrisese nimeni pentru postul de procuror general, precizand ca Augustin Lazar a vorbit la viitor cand a spus ca isi va depune candidatura, iar viitorul nu a trecut.

Tudorel Toader, despre faptul ca Iacob vrea functia de procuror general: Sunt multi doritori

Mai multe surse sustin ca Marius Iacob ar dori sa candideze pentru functia de procuror general. intrebat daca va trece de selectie, Tudorel Toader a refuzat sa spuna ce va face la momentul selectiei, spunand.

TUDOREL TOADER, DESPRE CANDIDATURA LUI AUGUSTIN LAZAR: Orice procuror care indeplineste conditiile are dreptul sa se inscrie

Ministrul Justitiei Toader a declarat, astazi, referindu-se la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la Parchetul General, ca fiecare are o parere buna despre sine si Lazar e indreptatit la aceeasi atitudine.

Efect al deciziei CCR privind completurile de 5 judecatori - Sentinta de condamnare a Alinei Bica la 4 ani de inchisoare, desfiintata de instanta suprema / Procesul in apel se reia

Magistratii instantei supreme au admis, marti, contestatia in anulare depusa de fostul procuror-sef al DIICOT Alina Bica, aflata in Costa Rica, si au decis desfiintarea in parte a deciziei de condamnare la patru ani de inchisoare si rejudecarea apelului. Contestatia in anulare, o cale extraordinara de atac, a fost facuta in baza deciziei Curtii Constitutionale privind constituirea completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Ponta explica de ce a intrat Tudorel Toader in dizgratia lui Dragnea: Nu a fost de acord cu OUG care infiinteaza Fondul Suveran DOCUMENT

Fostul premier Victor Ponta a publicat miercuri un document al Ministerului Justitiei, semnat de ministrul Tudorel Toader, care critica OUG privind infiintarea Fondului Suveran.

Interviurile pentru postul de procuror european, anuntate pentru joi, reprogramate de Tudorel Toader la o data ulterioara / Serban Nicolae spunea ca aderarea Romaniei la Parchetul european este neconstitutionala

Interviurile programate joi pentru selectia candidatilor la functia de procuror european au fost reprogramate la o data ulterioara, a anuntat Ministerul Justitiei. Anuntul are loc in contextul in care senatorul PSD Serban Nicolae declara ca aderarea Romaniei la Parchetul european nu are acoperire constitutionala si ne-am cam grabit. La momentul adoptarii Ordonantei de Urgenta in baza careia Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie a candidatilor romani pentru functia de procuror european, Tudorel Toader sustinea ca OUG se justifica prin termenul scurt - 31 martie - pana la care Romania trebuie sa trimita propunerile la Bruxelles.

Emotii pentru Tudorel Toader. Deputatii voteaza motiunea Opozitiei impotriva ministrului Justitiei. Mi-am indeplinit atributiile. il salveaza PSD?

Camera Deputatilor voteaza, miercuri, motiunea simpla a Opozitiei impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader. Motiunea a fost dezbatuta pe 5 martie, in aceeasi zi in care Guvernul a adoptat proiectul pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului negativ al CSM. PSD a amanat de doua ori votul motiunii, incercand sa-l forteze pe Toader sa vina cu trei ordonante de urgenta. Ministrul n-a cedat, deocamdata.

Tudorel Toader ramane ministru. Majoritatea PSD-ALDE a respins motiunea Opozitiei

Camera Deputatilor au votat, miercuri, motiunea simpla a Opozitiei impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader. Motiunea a fost dezbatuta pe 5 martie, in aceeasi zi in care Guvernul a adoptat proiectul pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului negativ al CSM. PSD a amanat de doua ori votul motiunii, incercand sa-l forteze pe Toader sa vina cu trei ordonante de urgenta. Ministrul n-a cedat, deocamdata.

DOCUMENT Tudorel Toader, acuzat de imixtiune in justitie. Recomanda sefilor de instante sa formuleze aparari in procesele privind drepturile salariale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este acuzat de o organizatie sindicala de imixtiune in actul de justitie. Acuzatiile au la baza un document emis de ministrul Toader prin care le cere presedintilor de tribunale si curti de apel sa faca toate diligentele pentru a interveni in procesele ce vizeaza castigarea drepturilor salariale.

Tudorel Toader, reactie la candidatura lui Augustin Lazar: Fiecare are o parere buna despre sine

Augustin Lazar a anuntat ca isi va depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Ministrul Justitiei Tudorel Toader a spus.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )