Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tudorel Toader, despre o posibila revocare a sa: Niciun ministru nu e batut in cuie (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, despre o posibila revocare a sa: Niciun ministru nu e batut in cuie (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat marti informatiile privin o posibila remaniere a sa din Guvern, precizand ca orice ministru este remaniabil. Niciun ministru nu e batut in cuie. Nu e de n. continuă pe B1

Tudorel Toader: Este posibila si necesara o consolidare a profesiilor liberale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca este posibila si necesara o consolidare a profesiilor liberale. Eu cred ca ministru ca profesiile liberale . ) se vor dezvolta, se vor consolida.

Dragnea, despre Tudorel Toader: Eu l sustin. Procedura de revocare a procurorului general trebuie dusa pna la capat

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc saptamana viitoare, pentru remanierea unor ministri, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care au fost exclusi din partid vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu. Dragnea a spus ca el il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie sa mearga pana la capat, argumentand ca lucrurile sunt mult mai grave decat au fost prezentate de Toader.

Iohannis, despre talmes-balmesul provocat de Tudorel Toader prin cererea de revocare a lui Augustin Lazar: penibila faza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca se va pronunta asupra cererii de revocare a procurorului general si de numire a Adinei Florea la DNA doar dupa decizia judecatorilor. Seful statului a catalogat drept faza penibila scandalul din jurul procedurii declansate de Tudorel Toader.

Niciun ministru nu e batut in cuie

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi, intrebat daca se considera remaniabil, ca niciun ministru nu e batut in cuie, nu e de neschimbat.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut luni dimineata noi declaratii despre confuzia cu privire la evaluarea procurorului general Augustin Lazar. intrebat daca a fost vorba de o greseala in evaluarea.

Toader: Niciun ministru nu e batut in cuie, orice ministru poate fi remaniat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti, la Palatul Parlamentului, ca orice ministru poate fi remaniat, dar a spus ca nu se poate pronunta daca Guvernul in ansamblul sau poate fi.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare, ca accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana.

Replica ministrului Tudorel Toader dupa ce presedintele a anuntat ca nu va da un raspuns imediat la cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Tudorel Toader a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu va lua o decizie cu privire la revocarea procurorului general pana cand judecatorii nu vor solutiona plangerea depusa in instanta.

Tariceanu, despre o eventuala remaniere a ministrului Tudorel Toader: Eu nu ma pot opune

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca Tudorel Toader s-a remarcat foarte mult ca ministru al justitiei, insa in cazul in care PSD il va remania, el nu se poate opune. Tudorel.

Tudorel Toader, replica dupa acuzatiile lui Klaus Iohannis: Seful statului cunoaste bine care sunt limitele legii (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a acuzat ca cererea sa de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General e un demers aiuritor, in.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )