Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tudorel Toader, despre raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata: Are MULTE pagini. Daca as sta sa vi-l spun acum, ati...

B1 B1,
Tudorel Toader, despre raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata: Are MULTE pagini. Daca as sta sa vi-l spun acum, ati...

Tudorel Toader a anuntat, duminica seara, ca a primit raportul privind decesul in penitenciar al fostului judecator Stan Mustata. Ministrul Justitiei a spus ca urmeaza sa il valorifice in conditiile. continuă pe B1

Tudorel Toader: Am primit raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, ca a primit raportul privind decesul in penitenciar al fostului judecator Stan Mustata si urmeaza sa il valorifice in conditiile legii,.

Tudorel Toader, despre scandalul privind postul de notar: Greu de crezut ca ma veti vedea facand acte notariale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, dupa ce a participat la sedinta plenului CSM, ca este greu de crezut ca va fi vazut, pe viitor, facand acte notariale.

Tudorel Toader, despre avizul CSM pentru sefia DNA: Nu poate bloca procedura

Avizul consultativ al Sectiei de procurori a CSM nu blocheaza procedura de numire a sefului Directiei Nationale Anticoruptie, a afirmat joi ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care considera ca punctul de.

Tudorel Toader, despre Augustin Lazar: Acuma sa nu confundam omul cu functia! Functia e importanta, omul e asa cum ii el

Ministrul Justitiei reitereaza ca procurorul general, Augustin Lazar, este intr-o eroare cand spune ca justitia a ajuns la maturitate si isi poate indeplini rolul de mentinere a echilibrului puterilor in stat, Toader subliniind ca vorbeste despre o eroare si nu de necunoasterea competentelor constitutionale.

Tudorel Toader acuza CSM ca a blocat dezbaterile pe OUG privind prelungirea mandatului conducerii Inspectiei Judiciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca CSM i-a transmis ca nu exista cvorum pentru o dezbatere cu privire la scrisoarea prin care sapte membri ai Consiliului i-au cerut Avocatului Poporului sa.

Tudorel Toader, mesaj acid pentru procurorul general: Se afla in eroare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica acida pentru procurorul general, Augustin Lazar, dupa mesajul acestuia privind presiunile din Justitie. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele.

Tudorel Toader s-a intalnit cu delegatia Comisiei de la Venetia: Am discutat despre proiectele de modificare a codurilor penale. Am explicat cateva dintre solutiile adoptate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit joi cu o delegatie a Comisie de la Venetia, cu care a discutat, printre altele, despre modificarea codurilor penale. Comisia este in misiune de evaluare,.

Toader, despre Augustin Lazar: Nu confundam om cu functia. Functia e importanta, omul e asa cum e el

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, referitor la mesajul transmis de procurorul Augustin Lazar, ca nu este surprins de declaratia lui si ca nu trebuie confundat omul cu functia, deoarece doar pozitia e importanta, iar omul e asa cum e el, relateaza Mediafax.

Cristoiu, scenariu incendiar: Tudorel Toader, remaniat!

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat, pe blogul sau, un scenariu incendiar legat de o posibila remaniere a ministrului justitiei, Tudorel Toader. Liviu Dragnea si-a aratat supararea ca Tudorel Toader nu se grabe.

Continua RAZBOIUL TOTAL intre Augustin Lazar si Tudorel Toader. Procurorul General: Ministrul interpreteaza ERONAT mesajul, rupand din context pentru a-si putea formula acuzatia

Schimb dur de replici intre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar. Initial, Lazar a lansat un mesaj de sustinere a magistratilor care au protestat duminica pe.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )