Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR de catre Camera Deputatilor pe tema protocoalelor SRI-Parchetul General: Nu am fost consultat

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, despre sesizarea CCR de catre Camera Deputatilor pe tema protocoalelor SRI-Parchetul General: Nu am fost consultat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu a fost consultat cu privire la sesizarea CCR pe tema protocoalelor SRI - Parchetul General, sesizare depusa luni de Camera Deputatilor si semnata de vicepresedintele Florin Iordache. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, despre declaratia lui Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Tudorel Toader a declarat luni ca verbul a asculta are multe semnificatii, dupa ce Liviu Dragnea, intrebat ce relatie are cu ministrul Justitiei, a raspuns: Eu il rog si el asculta.

Tudorel Toader, despre protocoale Ministerul Justitiei-SRI: Nu am reusit sa ma uit pentru ca am avut alte urgente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu a avut timp sa verifice ce este cu cele doua protocoale incheiate intre ministerul Justitiei si SRI, dar ca in general nu are o problema cu toate protocoalele, ci doar cu acele intelegeri care afecteaza procesul de justitie, scrie Mediafax.

Tudorel Toader, despre Adina Florea in sedinta CSM: Nu este la dosar vreo dovada a comiterii vreunei fapte penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, in cadrul Sectiei pentru Procurori a CSM, ca nu exista la dosarul Adinei Florea nicio dovada a faptului ca sunt suspiciuni sau banuieli rezonabile cu.

Tudorel Toader, opinie ferma privind sesizarea CCR pe tema protocoalelor: Au un alt regim

Ministrul Justitiei a declarat, marti, fiind intrebat daca sesizarea facuta de Camera Deputatilor la CCR pe protocolul PG-SRI este admisibila avand in vedere ca protocoalele nu sunt acte normative, ca aceste.

Augustin Lazar, despre sesizarea facuta de Camera Deputatilor la Curtea Constitutionala: Protocoalele nu sunt acte normative

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, referitor la sesizarea facuta de conducerea Camerei Deputatilor la Curtea Constitutionala pe protocolul SRI-PG din 2016, ca protocoalele nu sunt acte normative, precizand ca cine spune ca e asa exagereaza, scrie Mediafax.

Tudorel Toader spune ca nu a fost consultat in legatura cu sesizarea facuta la CCR privind protocoalele

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat marti ca nu a fost consultat in legatura cu sesizarea facuta de presedintele Camerei Deputatilor la CCR referitoare la protocoalele de.

Dragnea, despre relatia cu Tudorel Toader: Eu il rog si el asculta. Tot timpul asculta

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit intr-o cheie ironica despre relatia sa cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Presedintele social-democratilor a subliniat ca Toader asculta de fiecare data cand ilroaga ceva.

Toader, despre avizul negativ al CSM privind numirea Adinei Florea la DNA: Dupa ce vad motivele, anunt daca trimit propunerea presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca asteapta sa vada care sunt considerentele pentru care Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a dat aviz negativ dupa audierea Adinei Florea, propusa pentru functia de procuror sef al DNA, iar dupa ce va citi motivele acestui aviz va anunta daca merge cu propunerea la presedintele Klaus Iohannis.

Toader, despre afirmatia lui Dragnea Eu il rog si el asculta: A asculta are multe semnificatii

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat luni, intrebat cum califica afirmatia presedintelui PSD Liviu Dragnea, care a spus despre relatia cu ministrul Justitiei eu il rog si el asculta, ca a asculta are multe semnificatii.

Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a zis ca el il roaga si ministru asculta: Are multe semnificatii

Tudorel Toader a dat-o la intors dupa ce Liviu Dragnea a afirmat sambata ca relatia cu ministrul Justitiei se face pe modelul: Eu il rog si el asculta. Toader a afirmat ca situatia nu este la modul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )