Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR in cazul revocarii procurorului general: Decizia o ia doamna prim-ministru

B1 B1,
Tudorel Toader, despre sesizarea CCR in cazul revocarii procurorului general: Decizia o ia doamna prim-ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca in cazul cererii sale de revocare a procurorului general ar putea fi sesizata Curtea Constitutionala. Toader. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre revocarea lui Augustin Lazar: Eu, ca ministru al Justitiei, nu pot sesiza CCR, ci premierul. Nu e alta cale de urmat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca nu poate sesiza, ca ministru, Curtea Constitutionala, ci premierul trebuie sa faca sesizarea Curtii cu privire la situatia procurorului general al Romaniei, a carui revocare Toader a propus-o in urma cu mai multe luni. Nu e alta cale de urmat, a spus Toader.

Tudorel Toader, despre modificarea legii recursului compensatoriu: Sa avem ncredere n legiuitor si n presedinte, sa promulge legea si sa faca exact cum si-a dorit

Dupa ce declara ca a stabilit cu premierul solutiile, iar Guvernul va adopta probabil in aceasta saptamana o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune acum ca urmeaza sa se intalneasca cu Viorica Dancila si sa ajunga la o concluzie, afirmand ca sunt posibile toate variantele. Trebuie sa avem incredere in legiuitor si in presedinte, care trebuie sa o promulge, a declarat, luni, Tudorel Toader, lasand sa se inteleaga ca nu mai este asa sigura adoptarea unei ordonante.

Tudorel Toader, despre constituirea completurilor de 5 judecatori: O incalcare a legii, cu caracter de continuitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat vineri, pe pagina sa de Facebook,ca desemnarea completurilor de cinci judecatori la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a reprezentat o incalcare a le.

Tudorel Toader, despre modificarea legii recursului compensatoriu: Sunt posibile toate variantele

Tudorel Toader a facut noi precizari cu privire la modificarile la legea recursului compensatoriu. Ministrul Justitiei a declarat luni, dupa sedinta CSM, ca se va intalni cu premierul Viorica Dancila pentru.

Tudorel Toader, la Sinteza zilei. Detalii despre ordonanta pregatita de ministrul Justitiei

Ministru Justitiei, Tudorel Toader, va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza zilei. Ce raspunsuri are la marile scandaluri din justitie? Ce ordonanta a pregatit ministrul Justitiei?.

Tudorel Toader anunta ca isi pregateste propria evaluare: Mai devreme sau mai tarziu voi pleca din aceasta functie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca pregateste o noua evaluare. Este vorba despre un raport al activitatii sale in cei doi ani de madat pe care il va face public. in cateva zile voi .

Toader, despre constituirea completurilor de 5 judecatori: E o incalcare continua a legii, care nu poate ramane fara efecte juridice

Tudorel Toader a sustinut ca formarea completurilor de cinci judecatori de la Curtea Suprema s-a facut ani intregi cu incalcarea legii, lucru constatat de catre Curtea Constitutionala. Acest fapt nu poate.

TOADER, DESPRE CONSTITUIREA COMPLETURILOR DE 5 JUDECATORI: O incalcare a legii, cu caracter de continuitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, ca desemnarea completurilor de cinci judecatori la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a reprezentat o incalcare a legii.

Toader, despre situatia lui Augustin Lazar: Nu are iesire din aceasta situatie juridica

Tudorel Toader a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca in momentul de fata argumentele pentru demiterea lui Augustin Lazar sunt mai convingatoare decat erau la momentul prezentarii raportului care il viza pe pr.

Toader, despre Augustin Lazar: Nu are iesire din aceasta situatie juridica

Tudorel Toader a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca in momentul de fata argumentele pentru demiterea lui Augustin Lazar sunt mai convingatoare decat erau la momentul prezentarii raportului care il viza pe pr.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )