Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tudorel Toader, dupa discursul de la ONU al Codrutei Kovesi: Achitarile, prescriptia sau abuzurile nu sunt stiri false

B1 B1,
Tudorel Toader, dupa discursul de la ONU al Codrutei Kovesi: Achitarile, prescriptia sau abuzurile nu sunt stiri false

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza in urma discursului sustinut la ONU de sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Dupa ce aceasta a declarat la dezbaterea organizata la sediul Natiunilor Unite ca. continuă pe B1

TUDOREL TOADER se DEZLANTUIE impotriva lui Kovesi! DECLARATII incendiare despre ULTIMELE ACHITARI

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sugerat ca achitarile din ultima perioada demonstreaza faptul ca cele 20 de puncte prin care solicita revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sunt sunt mai.

Tudorel Toader, lovitura pentru Laura Kovesi. Ministrul Justitiei cere PROTECTIE pentru procurorul care il ancheteaza pe Lucian Onea, fost sef al DNA Ploiesti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cere protectie pentru Elena Iordache, procurorul de la PICCJ care a inceput urmarirea penala pentru fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, potrivit Antena 3. Procurorul.

Tudorel Toader, despre protocoale: Asta sugereaza statul paralel, de a scrie una si de a te ghida dupa alte reguli

Tudorel Toader sustine in ceea ce priveste protocoalele dintre institutii din justitie si SRI, ca acestea ar putea fi reguli neprocedurale, precizand ca asa functioneaza statul paralel. in momentul.

Tudorel Toader, despre protocoale: Asta sugereaza statul paralel, de a scrie una si de a te ghida dupa alte reguli / Acum un an si ceva nimeni nu avea curajul sa critice DNA. Lucrurile au iesit la suprafata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine, referitor la protocoalele dintre institutii din justitie si SRI, ca acestea ar putea fi reguli neprocedurale, precizand ca asa functioneaza statul paralel. Toader despre comunicatul procurorului Elena Iordache: Este oarecum necuprinzator.

Tudorel Toader: Am cerut CSM sa cerceteze daca este ncalcata independenta procuroarei Elenei Iordache

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus miercuri ca a cerut CSM sa verifice daca este amenintata independenta profesionala a Elenei Iordache, procuroarea care ii ancheteaza pe Mircea Negulescu si Lucian Onea.

Tudorel Toader cere protectie pentru procurorul care il ancheteaza pe Lucian Onea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cere protectie pentru Elena Iordache, procurorul de la PICCJ care a inceput urmarirea penala pentru fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea. Amintim ca in cursul zilei de.

Tudorel Toader le-a spus parlamentarilor germani ca Romnia a trecut printr-o reforma masiva a sistemului judiciar

Ministrul Justitiei Tudorel Toader i-a spus presedintelui Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul german, Gunther Krichbaum, ca Romania a trecut printr-o reforma masiva, structurala a sistemului judiciar, discutiile dintre cei doi oficiali avand ca tema inclusiv legile Justitiei, scrie news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )