Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudorel Toader, dupa numirea lui Felix Banila la DIICOT: Apreciem desemnarea, chiar dupa o lunga perioada de citire

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, dupa numirea lui Felix Banila la DIICOT: Apreciem desemnarea, chiar dupa o lunga perioada de citire

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Romania TV, ca apreciaza desemnarea de catre presedintele Klaus Iohannis a lui Felix Banila in calitate de procuror-sef al DIICOT, chiar daca acest demers vine dupa o lunga perioada de reflectie, intelegere sau citire. continuă pe Hotnews

UPDATE Iohannis a semnat numirea lui Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire a lui Felix Banila in functia de procuror-sef DIICOT. Banila a declarat, pentru Mediafax, ca primul lucru pe care-l va face este o evaluare a intregii structuri, pentru a vedea ce situatii trebuie indreptate.

Tudorel Toader il IRONIZEAZA pe Klaus Iohannis: Apreciem desemnarea lui Banila la DIICOT, chiar dupa o LUNGA perioada de CITIRE

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a scapat ocazia, dupa numirea lui Felix Banila la conducerea DIICOT, sa il ironizeze pe seful statului. Oficialul guvernamental a afirmat, luni seara, ca apreciaza.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pe o perioada de 3 ani.

Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pentru o perioada de trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat astazi, 23 iulie a. c. , decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila - pe o perioada de 3 ani, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Banila, dupa numirea la sefia DIICOT: Voi face o evaluare, sa vedem ce situatii trebuie iNDEPARTATE

Proaspat numit la conducerea DIICOT, procurorul Felix Banila a anuntat ca imediat ce va ocupa noua calitateva face o evaluare a intregii structuri, pentru a vedea ce situatii trebuie.

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Cerere de excluderea din magistratura a Cristinei Tarcea, presedintele iCCJ, dupa criticile impotriva ministrului Tudorel Toader

Incepe sa devina o regula ca cine indrazneste sa il critice pe Tudorel Toader se alege cu o plangere pentru abatere disciplinara. Dupa ce Inspectia Judiciara s-a autosesizat pentru ca procurorul DNA.

Tudorel Toader, replica dupa ce a fost criticat de sefa Curtii Supreme: Sa intelegem ca este normal ca un judecator de rang inalt sa faca politica?

Tudorel Toader a criticat-o pe sefa Inaltei Curti, Cristina Tarcea, care, intr-un interviu, a facut mai multe declaratii cu privire la situatia actuala din Justitie.

Tudorel Toader, despre dosarele depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati. Oameni cu experienta, nu stiu daca pozitiva sau negativa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut primele afirmatii dupa ce depunerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-a incheiat. Oficialul guvernamental a spus ca se.

Tudorel Toader, reactie dupa ce sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a caracterizat revocarea sefei DNA drept un proces politizat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat vineri la declaratiile sefei Curtii Supreme, Cristina Tarcea, care declarase ca nu i se pare normal ca ministrul Justitiei sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la revocarea unui procuror-sef.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )