Libnet.ro
UNICEF

20:02

Tudorel Toader evita sa dea un raspuns clar privind adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez. Pana cand va voi da raspunsul. Cand voi avea un raspuns structurat, atunci vi-l voi oferi

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader evita sa dea un raspuns clar privind adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez. Pana cand va voi da raspunsul. Cand voi avea un raspuns structurat, atunci vi-l voi oferi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, sa dea un raspuns clar privind adoptarea ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca va reflecta pe acest subiect. Cand voi avea un raspuns structurat, atunci vi-l voi oferi, a spus el, in pofida insistentelor jurnalistilor. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, despre adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, sa dea un raspuns clar privind adoptarea ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca va reflecta.

Siegfried Muresan: De ce minte Tudorel Toader cnd spune ca trebuie sa dea OUG pe Coduri pentru a evita un infringement din partea UE

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan afirma ca Tudorel Toader minte atunci cand invoca teama de o procedura de infringement din partea UE pentru a justifica necesitatea unei ordonante de urgenta pe Codurile Penale.

Tudorel Toader, intrebat daca se inscrie in PSD. Cum a raspuns ministrul Justitiei

Tudorel Toader, ministrul independent al Justitiei din Guvernul PSD-ALDE, a participat in premiera la Consiliul National al PSD. La final, ministrul a fost intrebat daca se inscrie in PSD. Daca voi intra.

Tudorel Toader nu a fost invitat sa reprezinte Guvernul la Curtea Constitutionala pe sesizarea privind remanierea: Daca voi fi invitat, voi da curs

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost invitat sa sustina punctul de vedere al Guvernului la sedinta Curtii Constitutionale din 19 decembrie, cand va fi discutata sesizarea Cabinetului Dancila, care invoca blocajul pe care l-a creat presedintele Klaus Iohannis prin neluarea deciziei de numire a ministrilor Transporturilor si Dezvoltarii.

Tudorel Toader, despre amnistia si gratierea anuntata de PSD: intai sa ma gandesc si dupa aia va spun (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este la fel de decis privind emiterea unei ordonante pe amnistie si gratiere precum sunt PSD-istii. Sau cel putin asa a lasat de inteles in declaratiile facute la.

Surse: Dancila, discutii cu liderii USR despre OUG pe codurile penale. Tudorel Toader, prezent la intalnire

Premierul Viorica Dancila discuta la Guvern cu liderii USR pe tema ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale, potrivit unor surse politice. Tudorel Toader a fost si el chemat la intalnire.

Tudorel Toader explica urgenta ordonantei Codurilor Penale si ce va contine ea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost intrebat in Parlament despre promovarea ordonantei de urgenta privind Codurile Penale, anuntata de saptamana trecuta. Se analizeaza, a repetat acesta de mai multe ori. El a dat mai multe detalii.

TUDOREL TOADER: Voi participa la CExN al PSD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat astazi ca va participa la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc duminica.

TUDOREL TOADER: Nu stim daca OUG pe codurile penale va fi gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu stie daca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va fi gata pana la finalul anului.

Tudorel Toader, intrebat de constitutionalitatea unei ordonante pe codurile penale: Unii spun ce stiu, altii stiu ce spun (VIDEO)

Ordonanta de urgenta pe codurile penale inca nu este gata pentru a fi aprobata de catre Guvern. Tudorel Toader a precizat ca proiectul este inca in faza de analiza, iar daca va fi elaborat un proiect nu el.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )