Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tudorel Toader nu a fost invitat sa reprezinte Guvernul la Curtea Constitutionala pe sesizarea privind remanierea: Daca voi fi invitat, voi da curs

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader nu a fost invitat sa reprezinte Guvernul la Curtea Constitutionala pe sesizarea privind remanierea: Daca voi fi invitat, voi da curs

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost invitat sa sustina punctul de vedere al Guvernului la sedinta Curtii Constitutionale din 19 decembrie, cand va fi discutata sesizarea Cabinetului Dancila, care invoca blocajul pe care l-a creat presedintele Klaus Iohannis prin neluarea deciziei de numire a ministrilor Transporturilor si Dezvoltarii. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei va participa la CEx PSD: Am fost invitat. Toate dezbaterile au argumentare juridica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca va participa la sedinta Comitetului Executiv National PSD de duminica, subliniind ca nu stie daca se va discuta despre un proiect privind aministia.

Tudorel Toader: Guvernul nu va inlocui cele doua coduri penale cu alte coduri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat explicatii, joi, pe ordonanta de urgenta pe codurile penale. Potrivit ministrului, Guvernul nu va inlocui cele doua coduri cu altele, ci va veni cu modificari pe.

Surse: Dancila, discutii cu liderii USR despre OUG pe codurile penale. Tudorel Toader, prezent la intalnire

Premierul Viorica Dancila discuta la Guvern cu liderii USR pe tema ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale, potrivit unor surse politice. Tudorel Toader a fost si el chemat la intalnire.

Tudorel Toader explica urgenta ordonantei Codurilor Penale si ce va contine ea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost intrebat in Parlament despre promovarea ordonantei de urgenta privind Codurile Penale, anuntata de saptamana trecuta. Se analizeaza, a repetat acesta de mai multe ori. El a dat mai multe detalii.

Tariceanu asteapta lamuriri de la Tudorel Toader privind ordonanta de modificare a codurilor penale: Nu am fost informat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, asteapta sa fie informat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale anuntate la finalul sedintei PS.

TUDOREL TOADER: Voi participa la CExN al PSD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat astazi ca va participa la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc duminica.

TUDOREL TOADER: Nu stim daca OUG pe codurile penale va fi gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu stie daca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va fi gata pana la finalul anului.

Siegfried Muresan: De ce minte Tudorel Toader cnd spune ca trebuie sa dea OUG pe Coduri pentru a evita un infringement din partea UE

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan afirma ca Tudorel Toader minte atunci cand invoca teama de o procedura de infringement din partea UE pentru a justifica necesitatea unei ordonante de urgenta pe Codurile Penale.

Tudorel Toader, intrebat de constitutionalitatea unei ordonante pe codurile penale: Unii spun ce stiu, altii stiu ce spun (VIDEO)

Ordonanta de urgenta pe codurile penale inca nu este gata pentru a fi aprobata de catre Guvern. Tudorel Toader a precizat ca proiectul este inca in faza de analiza, iar daca va fi elaborat un proiect nu el.

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta joi cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu protocoalele cu SRI

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta joi privind sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu SRI. Pronuntarea a fost amanata la sedinta de marti a CCR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )