Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tudorel Toader, intrebat de constitutionalitatea unei ordonante pe codurile penale: Unii spun ce stiu, altii stiu ce spun (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, intrebat de constitutionalitatea unei ordonante pe codurile penale: Unii spun ce stiu, altii stiu ce spun (VIDEO)

Ordonanta de urgenta pe codurile penale inca nu este gata pentru a fi aprobata de catre Guvern. Tudorel Toader a precizat ca proiectul este inca in faza de analiza, iar daca va fi elaborat un proiect nu el. continuă pe B1

Tudorel Toader, precizari despre OUG pe Codurile Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, despremodificarea Codurilor Penale, mai exact cu privire la articolele declarate constitutionale. La.

Tudorel Toader: Guvernul nu va inlocui cele doua coduri penale cu alte coduri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat explicatii, joi, pe ordonanta de urgenta pe codurile penale. Potrivit ministrului, Guvernul nu va inlocui cele doua coduri cu altele, ci va veni cu modificari pe.

Siegfried Muresan: De ce minte Tudorel Toader cnd spune ca trebuie sa dea OUG pe Coduri pentru a evita un infringement din partea UE

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan afirma ca Tudorel Toader minte atunci cand invoca teama de o procedura de infringement din partea UE pentru a justifica necesitatea unei ordonante de urgenta pe Codurile Penale.

Tudorel Toader explica urgenta ordonantei Codurilor Penale si ce va contine ea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost intrebat in Parlament despre promovarea ordonantei de urgenta privind Codurile Penale, anuntata de saptamana trecuta. Se analizeaza, a repetat acesta de mai multe ori. El a dat mai multe detalii.

Tudorel Toader vine cu precizari, dupa ce Viorica Dancila a anuntat OUG pe Codurile Penale: S-a decis sa vedem care sunt posibilitatile de accelerare n partile declarate constitutionale

Ministerul Justitiei va analiza in ce masura pot fi adoptate una sau doua OUG pentru transpunerea in codurile penale a solutiilor legislative declarate constitutionale, a declarat luni ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

TUDOREL TOADER: Nu stim daca OUG pe codurile penale va fi gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu stie daca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va fi gata pana la finalul anului.

Toader a gasit o explicatie pentru urgenta ordonantei pe codurile penale: Riscam infringementul. Urgenta anului trecut e si mai urgenta astazi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca ordonanta de urgenta pe Codurile Penale este necesara pe motiv ca Romania risca infringementul pentru netranspunerea unor directive europene.

Ministrul Toader vs. judecatorul Toader: OUG pe Codurile penale e cand legala, cand ilegala

Guvernul nu poate modifica o lege aflata in dezbatere parlamentara pentru ca ar incala astfel competenta Parlamentului de unica autoritate legiuitoare, arata o decizie a CCR din 2010. Asadar, Codurile penale, aflate pe masa alesilor, nu pot fi modificate prin ordonanta de urgenta, asa cum a anuntat PSD. Tudorel Toader una spunea in 2010, ca magistrat CCR, exact pe dos spune azi, ca ministru.

SONDAJ Ce credeti despre planul unei OUG pentru codurile penale?

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca PSD a decis adoptarea unei Ordonante de Urgenta pe Codurile penale. Ea a spus ca a fost votata oportunitatea unei ordonante, nu si cand va fi adoptata. Liviu Dragnea a spus ca OUG e necesara pentru ca procesul legislativ se prelungeste prea mult. Anuntul vine in contextul intensificarii speculatiilor privind o ordonanta pe amnistie si gratiere, desi premierul Dancila a exclus o asemenea OUG pana la finele anului. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti despre planul unui OUG pentru codurile penale?.

Zegrean, despre OUG pe Codurile Penale: E contrara practicii CCR si Constitutiei. Am avut in 2010 o situatie asemanatoare si atunci Toader era chiar judecator al Curtii

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat ca nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta pe Codurile Penale, deoarece acest lucru ar fi contrar Constitutiei si practicii Curtii.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )