Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tudorel Toader il IRONIZEAZA pe Klaus Iohannis: Apreciem desemnarea lui Banila la DIICOT, chiar dupa o LUNGA perioada de CITIRE

B1 B1,
Tudorel Toader il IRONIZEAZA pe Klaus Iohannis: Apreciem desemnarea lui Banila la DIICOT, chiar dupa o LUNGA perioada de CITIRE

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a scapat ocazia, dupa numirea lui Felix Banila la conducerea DIICOT, sa il ironizeze pe seful statului. Oficialul guvernamental a afirmat, luni seara, ca apreciaza. continuă pe B1

Tudorel Toader, dupa numirea lui Felix Banila la DIICOT: Apreciem desemnarea, chiar dupa o lunga perioada de citire

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Romania TV, ca apreciaza desemnarea de catre presedintele Klaus Iohannis a lui Felix Banila in calitate de procuror-sef al DIICOT, chiar daca acest demers vine dupa o lunga perioada de reflectie, intelegere sau citire.

Tudorel Toader, despre dosarele depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, adaugand ca procurorii cunosc cel mai bine nevoia de reformare a DNA.

Tudorel Toader, despre dosarele depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati. Oameni cu experienta, nu stiu daca pozitiva sau negativa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut primele afirmatii dupa ce depunerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-a incheiat. Oficialul guvernamental a spus ca se.

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Cerere de excluderea din magistratura a Cristinei Tarcea, presedintele iCCJ, dupa criticile impotriva ministrului Tudorel Toader

Incepe sa devina o regula ca cine indrazneste sa il critice pe Tudorel Toader se alege cu o plangere pentru abatere disciplinara. Dupa ce Inspectia Judiciara s-a autosesizat pentru ca procurorul DNA.

Tudorel Toader: Nu a fost depusa, inca, nicio candidatura pentru sefia DNA; cel mai probabil maine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Tudorel Toader anunta cand vor fi depuse candidaturile pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, pentru AGERPRES, ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale.

Niciun dosar nu a fost depus pentru ocuparea functiei de sef DNA. Tudorel Toader: Sunt convins ca maine vom avea candidaturi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica ca pana in acest moment nu a primit nicio candidatura pentru ocuparea postului de sef al DNA, insa este convins ca luni, ultima zi de inscrieri, vor veni procurori care sa-si depuna dosarul. in caz contrar, procedura se reia.

Tudorel Toader, replica dupa ce a fost criticat de sefa Curtii Supreme: Sa intelegem ca este normal ca un judecator de rang inalt sa faca politica?

Tudorel Toader a criticat-o pe sefa Inaltei Curti, Cristina Tarcea, care, intr-un interviu, a facut mai multe declaratii cu privire la situatia actuala din Justitie.

Tudorel Toader, reactie dupa ce sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a caracterizat revocarea sefei DNA drept un proces politizat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat vineri la declaratiile sefei Curtii Supreme, Cristina Tarcea, care declarase ca nu i se pare normal ca ministrul Justitiei sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la revocarea unui procuror-sef.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )