Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudorel Toader il ironizeaza pe Klaus Iohannis: intrebarea e cand termina de inteles motivarea CCR

B1 B1,
Tudorel Toader il ironizeaza pe Klaus Iohannis: intrebarea e cand termina de inteles motivarea CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader il ironizeaza pe presedintele Klaus Iohannis pe tema motivarii Curtii Contitutionale legata de revocarea Laurei Codruta Kovesi. Aflat la Suceava, Toader a fost intreba. continuă pe B1

Tudorel Toader, reactie DURA la pozitia lui Iohannis in cazul Kovesi: Nu mi-am imaginat ca cel mai inalt demnitar in stat nu va respecta decizia CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa afirmatiile presedintelui Klaus Iohanis cu privire la decizia Curtii Constitutionale CCR) de revocare a sefei DNA. Oficialul guvernamental spune ca.

Nu avem autostrazi, dar vrem iNCHISORI. Tudorel Toader: Romania va construi doua noi penitenciare cu bani de la BERD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta doua noi puscarii in Romania. Penitenciarele vor fi construite gratie unui credit contractat de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Tudorel Toader vrea dezbatere parlamentara pe Coduri: De multe ori, legile sunt adoptate iN GRABA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pare sa nu fie de acord cu liderul PSD, Liviu Dragnea, care a spus ca procedurile parlamentare in ceea ce priveste legile justitiei sunt greoaie. Oficialul guvernamental a.

Tensiuni in Guvern dupa condamnarea lui Dragnea. Tudorel Toader o critica pe Carmen Dan: Sa ne respectam limitele de competenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, critica reactia lui Carmen Dan de dupa decizia de condamnare la inchisoare a lui Liviu Dragnea. Fiecare dintre noi trebuie sa isi respecte limitele de.

Tudorel Toader, in scadalul presiunilor asupra judecatorului CCR: Petre Lazaroiu e un domn. Eu nu as fi dat curs solicitarii unui consilier prezidential

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza in scandalul provocat de judecatorul Curtii Constitutionale CCR) Petre Lazaroiu, care a acuzat presiuni de la Cotroceni din partea consilierei Simina.

Tudorel Toader: Mi se pare fireasca cererea de publicare a listei magistratilor care au urmat cursuri la SRI. Sa asteptam raspunsul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera cat se poate de fireasca solicitarea senatorului PSD Serban Nicolae de publicarea a listei magistratilor care au urmat cursuri la SRI.

Tudorel Toader viziteaza smbata Penitenciarul Botosani si Curtea de Apel Suceava

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca sambata va merge in Moldova, unde va vizita Penitenciarul Botosani si Curtea de Apel Suceava.

Tudorel Toader preia ideea lui Vosganian privind penitenciare: Ce pregateste Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi, ca se gandeste la posibilitatea relocarii penitenciarelor ce sunt plasate in orase sau in zone rezidentiale. Ideea nu este rea, daca o putem realiza.

Tudorel Toader:Proiectul pentru modificarila Codurilor a fost modificat in Parlament. Ei trebuie sa raspunda

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, la Iasi, ca de la minister a plecat un proiect de lege pentru punerea de acord a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala cu deciziile CCR, iar daca acest proiect a fost modificat in Parlament, este doar raspunderea parlamentarilor. N-am zis nici da, nici nu. Este opera si competenta dansilor. Eu nu pot sa raspund pentru ce si cum au facut altii, a spus ministrul Justitiei.

Tudorel Toader se spala pe maini de modificarile Codurilor. Nu am fost, nici nu am participat, nu am zis nici da, nici nu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri, la Iasi, ca el, ca ministru, nu poate sa raspunda pentru ce si cum au facut altii, referitor la modificarile aduse Codurilor in Parlament, mentionand.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )