Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tudorel Toader, mesaj crucial in scandalul din Justitie

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, mesaj crucial in scandalul din Justitie

Ministrul Justitiei se intalneste luni cu premierul Viorica Dancila pentru a-i da solutiile in privinta legii recursului compensatoriu, masura ce a starnit un scandal urias prin efectele sale. Astazi. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: Agentul guvernamental pentru CEDO trebuie sa treaca de la Externe la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca Agentul guvernamental pentru CEDO trebuie sa treaca la Ministerul de Justitie si ca a avut si o discutie cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, in acest sens.

Tudorel Toader anunta un val de procese. Achitarile pot fi revizuite dupa OUG privind contestatia in anulare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la OUG privind contestatia in anulare, ca o astfel de contestatia va fi facuta de cei care din 2014 au fost condamnati de complete nelegal.

Tudorel Toader: Sectia de investigare a magistratilor este impiedicata sa functioneze

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, ca Sectia de investigare a magistratilor este impiedicata sa functioneze de catre conducerea Ministerului Public, acesta fiind motivul pentru.

Tudorel Toader: Dam OUG pentru toate procesele decise de completurile nelegale de cinci judecatori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare, de la 30 de zile in prezent, la.

Tudorel Toader: Dam OUG pentru completurile nelegal constituite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare, de la 30 de zile in prezent, la.

Timis: Augustin Lazar va primi Premiul Speranta al Societatii Timisoara si ministrul Tudorel Toader, Secera si Ciocanul

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, urmeaza sa primeasca Premiul Speranta al Societatii Timisoara pe anul 2018 si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, Premiul Secera si Ciocanul, in cadrul unei intalniri care va avea loc in jurul datei de 11 martie, ziua Proclamatiei de la Timisoara, relateaza Agerpres.

Radu Banciu, dupa ultima decizia a lui Tudorel Toader: Noi suntem o tara de panglicari, nu avem nevoie de justitie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu anuntul lui Tudorel Toader privind o ordonanta prin care sa fie rejudecate toate dosarele care au primit sentinta finala de la co.

Ministrul Tudorel Toader, amenintat public cu inchisoarea

Sindicalistii din administratia penitenciarelor il avertizeaza pe ministrul justitiei, Tudorel Toader, ca infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani,.

Tudorel Toader, amenintat cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sindicatele din penitenciare il acuza de dezinformare pe ministrul Justitiei

Sindicatele din penitenciare l-au avertizat vineri pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca furnizarea de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, afirmatia fiind facuta in contextul in care ministrul a declarat miercuri ca autorul faptei de la Medias nu face parte din categoria celor care au beneficiat de recursul compensatoriu, lucru total neadevarat, avand in vedere ca este recidivist.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu vrem ordonanta pentru corupti

Un protest este anuntat luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Oficialul a spus ca a pregatit o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare la toate cazurile de condamnari de la Curtea Suprema din ultimii patru ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )