Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudorel Toader: Mi-as dori ca MCV-ul sa se limiteze la domeniul sau de aplicare si la obiectivele pentru care a fost instituit

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Mi-as dori ca MCV-ul sa se limiteze la domeniul sau de aplicare si la obiectivele pentru care a fost instituit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi, la intalnirea cu delegatia misiunii de evaluare a Comisiei Europene din cadrul MCV, ca si-ar dori ca Mecanismul de Cooperare si Verificare sa se limiteze la. continuă pe Antena3

Tudorel Toader despre o eventuala sesizare a CCR privind revocarea Codrutei Kovesi: Eu sunt pregatit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca este pregatit sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu va da curs solicitarii de revocare a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, potrivit Agerpres. Tudorel Toader a precizat ca asteapta motivarea avizului negativ dat de Sectia pentru procurori a CSM si decizia sefului statului in acest caz.

Tudorel Toader le raspunde grefierilor care au acuzat ca nu au fost consultati cu privire le statutul lor

Ministrul Justitiei Tudorel Toader le raspunde miercuri grefierilor care au afirmat ca nu au fost consultati cu privire la statutul lor, dupa ce ministrul a anuntat ca acesta este aproape gata. Toader prezinta, pe pagina sa de Facebook, datele intalnirilor de anul trecut dintre reprezentanti ai ministerului si sindicatele, precum si lista liderilor de sindicate care au participat.

Tudorel Toader le da replica grefierilor. Au fost consultati

Scandalul din Justitiei este departe de a se incheia. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza la protestul de marti al grefierilor si le da o replica dura acestora, care l-au acuzat ca nu i-a.

Conflictul intre grefieri si ministrul Tudorel Toader continua

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza la actiunile grefierilor de marti, 13 martie, cand.

Grefierii il contrazic pe Tudorel Toader: Nu am fost consultati cu privire la statut

Grefierii il contrazic pe ministrul Justitiei Tudorel Toader, care a sustinut ca statutul grefierulu.

Tudorel Toader il pune pe jar pe Iohannis! Ce va face daca presedintele nu o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca asteapta motivarea avizului dat de Sectia pentru procurori a CSM si decizia sefului statului in ceea ce priveste solicitarea sa de revocare a procurorului-sef.

Tudorel Toader a anuntat cati detinuti au fost eliberati in baza recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre mai multe aspecte ce tin de sistemul penitenciar, dar si despre statutul grefierilor. Ministrul Justitiei a declarat ca.

Tudorel Toader spune ca-l va reclama pe Iohannis la CCR, daca acesta n-o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei. Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca este pregatit sa trimita o sesizare la CC.

Tudorel Toader: Sunt pentru preluarea grefierilor la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca, in urma intalnirilor pe care le-a avut cu reprezentantii grefierilor, pozitia sa este pentru preluarea acestei categorii, din punct de vedere administrativ, la.

Tudorel Toader: Numarul detinutilor se afla pe un trend descendent. Peste 1.200 de detinuti, eliberati in baza legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca numarul detinutilor se afla pe un trend descendent, cei care intra in detentie fiind in prezent mai putini decat cei care ies. Ministrul Justitiei a mai precizat ca peste 1. 200 de detinuti au fost eliberati, pana acum, in urma aplicarii legii recursului compensatoriu.

Tudorel Toader anunta deciziile luate dupa scandalul din Justitie intr-o conferinta, la ora 17.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine luni, la ora 17,00, la sediul ministerului, o conferint.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )