Libnet.ro
UNICEF

01:05

TUDOREL TOADER: Necesitatea indeplinirii programului de guvernare nu poate fi invocata drept urgenta pentru adoptarea unei OUG

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TUDOREL TOADER: Necesitatea indeplinirii programului de guvernare nu poate fi invocata drept urgenta pentru adoptarea unei OUG

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca Necesitatea indeplinirii programului de guvernare nu poate fi invocata drept urgenta pentru adoptarea unei OUG; nu constituite urgenta nici vointa adoptarii unor solutii legislative mai favorabile, precum: reducerea termenelor de prescriptie a raspunderii penale; reducerea fractiilor de executare a pedepselor, pentru a se putea solicita liberarea conditionata; dezincriminarea unor infractiuni. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicatele din penitenciare ii fac bilantul lui Tudorel Toader: Investitii blocate, deficit sever de personal, subfinantare / Peste 16.000 de detinuti au beneficiat de reducerea cu 1/5 a pedepselor

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) saluta debarcarea lui Tudorel Toader din functia de ministru al Justitiei, chiar daca masura a fost luata pentru motivele gresite si mult prea tarziu. Sindicalistii acuza ca Toader a subminat sistemul penitenciar prin blocarea investitiilor in penitenciare, vasalizarea prin imputerniciri repetate si deseori ilegale a managementului sistemului penitenciar, subfinantarea si ignorarea deficitului sever de personal si a nevoii de a asigura dotari corespunzatoare. Ei il critica pe Toader si pentru legea recursului compensatoriu, care a scos din inchisori 7. 000 de detinuti, dintre care 70% se vor reintoarce in penitenciare dupa comiterea de noi infractiuni.

Tudorel Toader: OUG-urile pe justitie NU au fost realizate la Minister

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a revenit, joi seara, pe Facebook, cu explicatii referitoare la motivele pentru care modificarea Codurilor penale nu s-a facut prin ordonanta de urgenta, in mandatul sau. Toader face din start o precizare:.

Tudorel Toader argumenteaza neavizarea OUG-urilor de modificare a codurilor penale prin lipsa urgentei

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a scris joi seara pe Facebook ca motivele asa-zisei neavizari a celor doua OUG privind modificarea codurilor penale tin de lipsa urgentei.

Tudorel Toader, explicatii privind Epopeea neavizarii Codurilor Penale

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, explica intr-o ampla postare pe Facebook traseul modificiarilor Codului penal si al celui de procedura penala si de ce nu s-a dat OUG pe aceste.

Tudorel Toader va prezenta fragmente din raportul sau de activitate

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va prezenta fragmente din raportul sau de activitate, iar maine va prezenta epopeea neavizarii celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale.

Tudorel Toader anunta dezvaluiri despre OUG-ul pe codurile penale

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi intr-un mesaj postat pe Facebook, ca in cursul zilei de azi va prezenta elemente de noutate legate de epopeea neavizarii celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale.

Tudorel Toader, anunt surprinzator: in intervale scurte de timp voi prezenta unele sectiuni din Raportul de activitate la Ministerul Justitiei

Tudorel Toader a anuntat pe contul personal de Facebookca la intervale scurte de timp va prezenta unele sectiuni din Raportul de activitate la Ministerul Justitiei cu elemente de noutate, urmand ca pe.

Tudorel Toader ameninta cu dezvaluiri despreepopeea neavizarii OUG pentru modificarea codurilor penale

Ministrul demisionar al Justitiei Tudorel Toader continua seria mesajelor postate pe Facebook pentru o corecta informare. El anunta ca va publica sectiuni din raportul sau de activitate si va incepe cu epopeea neavizarii ordonantelor de urgenta privind modificarea codurilor penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )