Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tudorel Toader: Niciun candidat inscris la sefia DNA pana acum (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader: Niciun candidat inscris la sefia DNA pana acum (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca pana acum nu s-a inscris niciun candicat pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Stiam ca o sa-mi puneti. continuă pe B1

Toader: Niciun candidat, pna acum, pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca pana acum nu s-a inscris niciun candidat in procedura pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie.

Ministrul Justitiei: Nu este niciun candidat inscris pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca niciun procuror nu s-a inscris pana acum sa ocupe functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Tudorel Toader asteapta pana vineri sa.

Tudorel Toader: Pana acum, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca pana la acest moment nu exista niciun candidat inscris pentru a ocupa functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Niciun candidat pentru postul de procuror-sef al DNA, ultima zi de inscrieri fiind 24 august. Tudorel Toader: Sunt convins ca vor fi candidati

Niciun procuror nu s-a inscris pana luni pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat, luni, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care se declara convins ca vor exista candidati. Ultima zi de inscrieri pentru conducerea DNA este 24 august.

Niciun candidat pentru postul de procuror-sef al DNA

Niciun procuror nu s-a inscris pana astazi pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat, astazi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care se declara convins ca vor exista candidati. Ultima zi de inscrieri pentru conducerea DNA este 24 august.

Fost contracandidat al lui Tudorel Toader pentru sefia Universitatii Al. I. Cuza: in momentul in care nu ai rector atatia ani, situatia poate fi dramatica

Profesorul Codrin Liviu Cutitaru, candidat la functia de rector a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi in 2016, a comentat pe larg situatia institutiei de invatamant superior din capitala Moldovei al carei rector este Tudorel Toader, ministrul Justitiei.

Tudorel Toader, atac la procurorul general:N-aveam nevoie de aceste asigurari,toate anchetele trebuie sa fie obiective

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis o sageata catre procurorul general, spunand ca nu avea nevoie de asigurarile lui Augustin Lazar privind obiectivitatea anchetei referitoare la evenimentele de pe 10 august.

Tudorel Toader cere anchetarea unui procuror dupa declaratiile privind incidentele din Piata Victoriei: Numai Inspectia Judiciara poate sa dea un raspuns (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca Ionel Corbu, prim-procurorul Parchetului militar ar trebui sa fie anchetat de Inspectia Judiciara. Asta dupa ce Corbu a declarat dupa.

Tudorel Toader il ironizeaza pe Augustin Lazar, dupa deschiderea anchetei privind protestul din 10 august: Nu aveam nevoie de asigurari, toate anchetele trebuie sa fie obiective (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca ancheta privind mitingul din 10 august va fi una obiectiva. Oficialul.

Tudorel Toader, atac la adresa luiAugustin Lazar, privind ancheta legata de protestul din 10 august: Nu aveam nevoie de asigurari

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, referitor la anuntul Procurorului General potrivit caruia ancheta privind protestul din 10 august va fi una obiectiva, ca nu vede rostul acestor asigurari,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )