Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, o noua declaratie despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader, o noua declaratie despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Tudorel Toader a declarat, luni dimineata, ca atat Codul Penal cat si Codul de Procedura Penala vor fi modificate, cel mai probabil, printr-o singura ordonanta de urgenta. De asemenea, el a recunoscut ca amnistia si gratierea sunt pe masa Guvernului,. continuă pe Wall-Street Ro

Toader, despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va exista o singura Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, documentul aflandu-se deja in lucru la.

Catalin Radulescu: Tudorel Toader sa vina urgent cu Ordonanta pe amnistie, care sa includa si faptele de coruptie

Ordonanta de Urgenta pe aministie si gratiere trebuie pusa in practica urgent de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa vizeze si faptele de coruptie, sustine deputatul PSD Catalin Radulescu. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat, a afirmat Radulescu.

Tudorel Toader: Amnistia si gratierea ar fi ultima solutie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca solutia amnistiei si gratierii reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate, transmite Mediafax.

Tudorel Toader da vina pe jurnalisti: OUG pe amnistie si gratiere... Nu taiati din context si sa rezulte altceva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, da vina pe jurnalisti pentru cum este interpretata in spatiul public problema OUG pe amnistie si gratiere. in primul rand, dorinta mea era si ramane sa nu.

Adrian Severin, condamnat la inchisoare pentru luare de mita, despre amnistie si gratiere: E absolut necesara.Haideti sa ne impacam, nu mai putem face diferente

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta si luare de mita, a vorbit vineri despre proiectul pentru amnistie si gratiere, spunand ca este absolut necesar pentru Romania si pentru revenirea la o atmosfera calma. Acesta a explicat ca, desi nu il intereseaza, ar fi foarte bine sa se traga linie si toata lumea sa se impace.

Tudorel Toader: S-a agreat ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie AUDIO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca amnistia si gratierea reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate. El a mai precizat ca se lucreaza la o singura ordonanta de urgenta care va avea doua puncte: Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Tudorel Toader: S-a agreat ideea ca amnistia, gratierea sa fie ultima solutie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca solutia amistiei si gratierii reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate, transmite Mediafax.

Tudorel Toader, anunt important despre OUG pe Codurile Penale

Ministrul Justitiei, TudorelToader, a declarat, luni dimineata, ca va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri, proiectul actului normativ fiind in curs de elaborare. Lucram la un proiect de.

Ministrul Justitiei, noi precizari despre amnistie si gratiere

Update:Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi precizari despreOUG pe amnistie si gratiere. Toader a prcizat ca nu vrea ca afirmatiile sale sa fie scoase din context si sa rezulte altceva.

Tudorel Toader da vina pe jurnalisti: OUG pe aministie si gratiere... Nu taiati din context si sa rezulte altceva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, da vina pe jurnalisti pentru cum este interpretata in spatiul public problema OUG pe amnistie si gratiere. in primul rand, dorinta mea era si ramane sa nu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )