Libnet.ro
UNICEF

20:15

Tudorel Toader: Am primit raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Am primit raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, ca a primit raportul privind decesul in penitenciar al fostului judecator Stan Mustata si urmeaza sa il valorifice in conditiile legii,. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, despre raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata: Are MULTE pagini. Daca as sta sa vi-l spun acum, ati...

Tudorel Toader a anuntat, duminica seara, ca a primit raportul privind decesul in penitenciar al fostului judecator Stan Mustata. Ministrul Justitiei a spus ca urmeaza sa il valorifice in conditiile.

Tudorel Toader, despre scandalul privind postul de notar: Greu de crezut ca ma veti vedea facand acte notariale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, dupa ce a participat la sedinta plenului CSM, ca este greu de crezut ca va fi vazut, pe viitor, facand acte notariale.

Tudorel Toader acuza CSM ca a blocat dezbaterile pe OUG privind prelungirea mandatului conducerii Inspectiei Judiciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca CSM i-a transmis ca nu exista cvorum pentru o dezbatere cu privire la scrisoarea prin care sapte membri ai Consiliului i-au cerut Avocatului Poporului sa.

Tudorel Toader, mesaj acid pentru procurorul general: Se afla in eroare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica acida pentru procurorul general, Augustin Lazar, dupa mesajul acestuia privind presiunile din Justitie. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele.

Cristoiu, scenariu incendiar: Tudorel Toader, remaniat!

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat, pe blogul sau, un scenariu incendiar legat de o posibila remaniere a ministrului justitiei, Tudorel Toader. Liviu Dragnea si-a aratat supararea ca Tudorel Toader nu se grabe.

Continua RAZBOIUL TOTAL intre Augustin Lazar si Tudorel Toader. Procurorul General: Ministrul interpreteaza ERONAT mesajul, rupand din context pentru a-si putea formula acuzatia

Schimb dur de replici intre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar. Initial, Lazar a lansat un mesaj de sustinere a magistratilor care au protestat duminica pe.

Tudorel Toader, nou atac la Augustin Lazar: Procurorul general este in grava eroare, nu am zis de necunoasterea legii, dar nu ma surprinde

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat, duminica seara, ca a spus ca procurorul general se afla intr-o grava eroare cand afirma ca justitia isi poate indeplini rolul de mentinere a.

Tudorel Toader, dupa protestul magistratilor: Ies la suprafata DEFICIENTELE MAJORE ale sistemului judiciar

Tudorel Toader a reactionat dupa protestul de duminica al magistratilor din toata tara. El considera ca ne aflam in perioada in care ies la suprafata deficientele majore ale sistemului judiciar si ca,.

Tudorel Toader, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Se afla intr-o grava eroare. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele!

Ministrul Justitiei Tudorel Toader il critica pe procurorul general Augustin Lazar dupa ce acesta a precizat ca justitia, ca una dintre puterile statului, prin institutiile sale are rolul de a mentine.

Dezvaluire-bomba! Augustin Lazar cere acte in dosarul lui Tudorel Toader

Dezvaluire-bomba facuta in emisiunea Editie Speciala. Augustin Lazar, procurorul general, cere acte in dosarul in care este cercetat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )