Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tudorel Toader:Proiectul pentru modificarila Codurilor a fost modificat in Parlament. Ei trebuie sa raspunda

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader:Proiectul pentru modificarila Codurilor a fost modificat in Parlament. Ei trebuie sa raspunda

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, la Iasi, ca de la minister a plecat un proiect de lege pentru punerea de acord a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala cu deciziile CCR, iar daca acest proiect a fost modificat in Parlament, este doar raspunderea parlamentarilor. N-am zis nici da, nici nu. Este opera si competenta dansilor. Eu nu pot sa raspund pentru ce si cum au facut altii, a spus ministrul Justitiei. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader se spala pe maini de modificarile Codurilor. Nu am fost, nici nu am participat, nu am zis nici da, nici nu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri, la Iasi, ca el, ca ministru, nu poate sa raspunda pentru ce si cum au facut altii, referitor la modificarile aduse Codurilor in Parlament, mentionand.

Tudorel Toader se spala pe mani dupa modificarea Codurilor penale: in Parlament s-a schimbat. Sa raspunda ei, nu eu. N-am fost, n-am zis da, nici nu...

Ministrul Justitiei se spala pe maini dupa modificarea Codurilor penale. N-am fost, n-am participat, n-am zis nici da, nici nu, spune Tudorel Toader. Ministrul se face ca nu stie, ca nu a fost.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul fiului cel mic al lui Tudorel Toader

Politistii ieseni au intocmit un dosar penal in cazul accidentului rutier in care a fost implicat fiul cel mic al lui Tudorel Toader. Acesta le-a interzis medicilor sa ofere detalii despre starea sa de.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pentru fiul cel mic al lui Tudorel Toader

Politistii ieseni au intocmit un dosar penal in cazul accidentului rutier in care a fost implicat fiul cel mic al lui Tudorel Toader. Acesta le-a interzis medicilor sa ofere detalii despre starea sa de sanatate, insa se pare ca va trebui operat, transmite Mediafax.

Fiul lui Tudorel Toader, de urgenta la spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident

Unul dintre fiii ministrului Justitiei Tudorel Toader a fost implicat intr-un accident rutier in Iasi, informeaza B1 TV. Fiul ministrului a fost transportat de urgenta la spital. Potrivit.

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune despre condamnarea sefului PSD, Liviu Dragnea, ca nu a existat unanimitate in completul de trei judecatori de la inalta Curte, doi judecatori fiind pentru condamnare,.

Tudorel Toader preia ideea lui Vosganian privind penitenciare: Ce pregateste Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi, ca se gandeste la posibilitatea relocarii penitenciarelor ce sunt plasate in orase sau in zone rezidentiale. Ideea nu este rea, daca o putem realiza.

Fiul lui Tudorel Toader a atipit la volan si a intrat cu masina ntr-un podet

Fiul lui Tudorel Toader a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce ar fi atipit la volan si masina pe care o conducea a intrat intr-un podet din judetul Iasi, scrie Mediafax.

FOTO Fiul lui Tudorel Toader a atipit la volan si a intrat cu masina ntr-un podet

Fiul lui Tudorel Toader a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce ar fi atipit la volan si masina pe care o conducea a intrat intr-un podet din judetul Iasi, scrie Mediafax.

Cine este tanara langa care fiul ministrului Tudorel Toader a adormit la volan si a produs un grav accident rutier

Dupa accidentul din noaptea de luni spre marti, 19 iunie, din localitatea ieseana Chicerea, au aparut noi detalii despre eveniment, dar si despre starea de sanatate a lui Teodor Toader, fiul ministrului Justitiei, si a pasagerei de pe locul din dreapta din masina avariata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )