Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tudorel Toader: Protocolul prin care onorariile avocatilor din oficiu cresc cu peste 141% nu reprezinta un compromis

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader: Protocolul prin care onorariile avocatilor din oficiu cresc cu peste 141% nu reprezinta un compromis

Protocolul prin care onorariile avocatilor cresc cu peste 141% pentru cauzele din oficiu nu reprezinta un compromis, ci o completare a lacunelor vechiului protocol care stabilea cuantumul onorariilor, sustine ministrul Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Hotnews

TUDOREL TOADER: Onorariile avocatilor din oficiu trebuie rediscutate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a admis astazi ca protocolul prin care se stabilesc, din 2015, onorariile avocatilor din oficiu e perfectibil si a invitat decanii barourilor la discutii pentru gasirea solutiilor.

Ministrul Justitiei, despre protocolul privind onorariile avocatilor din oficiu: Va fi semnat. Nu reprezinta un compromis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi va fi semnat protocolul privind stabilirea onorariilor avocatilor pentru asistenta juridica din oficiu, precizand ca acesta nu reprezinta un.

Protocolul care prevede majorarea onorariilor avocatilor din oficiu cu 141%, semnat. Tudorel Toader: Nu reprezinta un compromis

Protocolul intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Ministerul Justitiei si Ministerul Public, prin care onorariile avocatilor din oficiu se majoreaza cu 141 la suta, a fost semnat joi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca acesta nu reprezinta un compromis.

Decanul Baroului Iasi: Negocierile de la Ministerul Justitiei s-au terminat. Onorariile avocatilor din oficiu vor fi majorate cu 141 la suta

Decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, a anuntat ca, in urma negocierilor purtate miercuri la Ministerul Justitiei, onorariile avocatilor din oficiu vor fi marite cu 141 la suta.

Tudorel Toader, scrisoare catre ministrii de Justitie din Uniunea Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis o scrisoare catre toti ministrii Justitiei din tarile Uniunii Europene, referitoare la fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi. Acesta aduce aminte de.

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, Toader anunta majorarea onorariilor pentru aparatorii din oficiu

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va fi incheiat un nou protocol cu avocatii pentru actualizarea onorariilor pentru avocatii din oficiu, urmand sa fie eliminata si prevederea prin care magistratii pot modifica onorariile avocatilor. Toader a sustinut ca a fost de acord de la inceput cu solicitarile avocatilor, mai ales ca si el este avocat si va reintra in profesie dupa ce nu va mai fi ministru, dar ca le-a cerut o justificare scrisa pentru cresterea onorariilor. El a precizat ca in ultimii zece ani statul a platit peste 88 de milioane de euro pentru onorariile avocatilor din oficiu.

Tudorel Toader a publicat documetele promise in razboiul cu avocatii - FOTO

Tudorel Toader a publicat pe contul personal de Facebook, propunerile de la UNBR privind modificarea protocolului ce vizeaza onorariile avocatilor. Toader sustine ca Ministerul Justitiei asteapta o justificare.

Tudorel Toader, despre avocatii nemultumiti: La randul meu sunt avocat suspendat, ii inteleg

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca a invitat avocatii pentru a finaliza protocolul privind onorariile. Toader a subliniat ca le-a aratat disponibilitatea pentru discutii deoarece ii intelege, el.

Proteste ale avocatilor din Bucuresti si din 14 judete, ncepnd de astazi. Tudorel Toader: Se apropie alegerile la avocati, unii au intrat deja n campanie

Avocatii din barourile Bucuresti si din 14 judete vor declansa proteste, incepand de atazi, si vor purta banderole albe pe brat, in timp ce in capitala avocatii vor protesta pe scrarile Curtii de Apel. Ei cer, intre altele, majorarea onorariilor pentru asistenta din oficiu in dosare penale si eliminarea practicii judecatorilor ori procurorilor de cenzurare a acestor onorarii. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat spunand ca se apropie alegerile la avocati si ca unii au intrat deja in campanie, el sustinand ca solicitarile acestora sunt absolut nemotivate.

MINISTRUL JUSTITIEI, TUDOREL TOADER: Recomandarile MCV, in contradictie cu Constitutia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns, ieri, scrisorii prin care Comisia Europeana, prin prim-vicepresedintele Frans Timmermans, solicita guvernului Dancila sa isi exprime opinia cu privire la emiterea unei ordonante de urgenta privind contestarea in anulare a sentintelor pronuntate de completurile de cinci judecatori constituite ilegal la inalta Curte de Casatie si Justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )