Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudorel Toader a publicat un mesaj care ,,va fi sters peste o ora si a plecat in concediu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader a publicat un mesaj care ,,va fi sters peste o ora si a plecat in concediu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat un mesaj pe pagina de Facebook despre OUG 92 privind legile justitiei si raportul Comisiei de la Venetia, ca urmeaza sa fie publicat luni. In mod inedit, el a precizat ca va sterge mesajul dupa o ora,. continuă pe Wall-Street Ro

Ludovic Orban: Vom depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader. OUG 92 care arunca in aer sistemul de justitie (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce va depune, impreuna cu USR, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un partid partener din.

Tudorel Toader, mesaj enigmatic pe Facebook: Acest mesaj va fi sters peste o ora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a publicat un nou mesaj pe Facebook, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut demisia in contextul emiterii OUG pe Legile Justitiei, act care a fost criticat de Comisia de la Venetia.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoaca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza de un comportament iresponsabil pentru ca a inclus in ordonanta de urgenta pe justitie prevederi fara nicio legatura cu solicitarile Comisiei.

Tudorel Toader si-a luat concediu de odihna in plin scandal legat de OUG pe legile justitiei: Ce mesaj a publicat ministrul pe Facebook (FOTO)

UPDATE: Asa cum a promis, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la o ora de la postare a sters de pe pagina sa de Facebook, mesajul privind avizul pe care urmeaza sa il dea Comisia de la Venetia cu privire la OUG.

Tudorel Toader, postari ciudate, in serie, pe Facebook: Ce se intampla cu mesajele dupa o ora(FOTO)

UPDATE: Tudorel Toader a publicat un nou mesaj pe Facebook, pe care anunta, din nou ca il va sterge dupa o ora: Raspuns pentru cei care nu vor sapriceapa: Nu poti sa te declari impotriva.

Tudorel Toader, un nou anunt criptic: Mesajul va fi sters intr-o ora

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, revine pe Facebook cu o postare legata de Comisia de la Venetia, explicand ca avand calitatea de membru titular nu ii permite sa faca aprecieri in dubla calitate, alaturi.

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis. MInistrul Justitiei a scris duminica dimineata un mesaj pe pagina sa de Facebook: Simple precizari referitoare la OUG pentru modificarea Legilor.

Cine a tras sforile ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea speciala pentru magistrati. Ce pensii uriase ofera PSD

Judecatoarea Lia Savonea, apropiata de PSD, a facut presiuni ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea anticipata, asa cum a cerut Comisia de la Venetia, ci doar sa o amane cu un an, prin ordonanta de urgenta, sustin surse din sistemul judiciar pentru Adevarul. Lia Savonea va candida in 2019 la functia de presedinte al CSM, acolo unde e cel mai mare salariu din sistemul judiciar, deci va avea si cea mai mare pensie. Suma: peste 15. 000 de lei.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )