Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tudorel Toader, scrisoare catre ministrii de Justitie din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, scrisoare catre ministrii de Justitie din Uniunea Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis o scrisoare catre toti ministrii Justitiei din tarile Uniunii Europene, referitoare la fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi. Acesta aduce aminte de. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, scrisoare catre Comisia Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii transmite o scrisoare prim-viceprsedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca raspuns la scrisoarea trimsa de acesta catre premierul Viorica Dancila. Tudorel.

Tudorel Toader, scrisoare catre toti ministrii de Justitie din UE despre Kovesi: Ministrul explica procedura de destituire din fruntea DNA si protocoalele secrete si antidemocratice

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inainte o scrisoare catre toti ministrii de Justitie din Uniunea Europeana in contextul in care Laura Codruta Kovesi este prima pe lista de propuneri pentru a conduce.

Finul de 26 de ani ministrului Tudorel Toader, angajat in Ministerul Justitiei pe o functie asimilata judecatorilor si procurorilor (FOTO)

Tudorel Toader este partas in mod direct intr-un caz de nepotism. Finul ministrului a prins un super-post in Ministerul de Justitie tocmai in mandatul nasului. Alexandru Popica Loghin 26 de ani) a.

Finul de 26 de ani al ministrului Tudorel Toader, angajat in Ministerul Justitiei pe o functie asimilata judecatorilor si procurorilor (FOTO)

Tudorel Toader este partas in mod direct intr-un caz de nepotism. Finul ministrului a prins un super-post in Ministerul de Justitie tocmai in mandatul nasului. Alexandru Popica Loghin 26 de ani) a.

TUDOREL TOADER: Onorariile avocatilor din oficiu trebuie rediscutate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a admis astazi ca protocolul prin care se stabilesc, din 2015, onorariile avocatilor din oficiu e perfectibil si a invitat decanii barourilor la discutii pentru gasirea solutiilor.

MINISTRUL JUSTITIEI, TUDOREL TOADER: Recomandarile MCV, in contradictie cu Constitutia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns, ieri, scrisorii prin care Comisia Europeana, prin prim-vicepresedintele Frans Timmermans, solicita guvernului Dancila sa isi exprime opinia cu privire la emiterea unei ordonante de urgenta privind contestarea in anulare a sentintelor pronuntate de completurile de cinci judecatori constituite ilegal la inalta Curte de Casatie si Justitiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru avocatii nemultumiti: Nu si-au precizat / reconsiderat pozitia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, le da replica avocatilor care vor sa iasa in strada pentru numarul mare de dosare pe care primesc din oficiu si cer practic onorarii mai mari. Tudorel Toader spune.

Tudorel Toader, despre avocatii nemultumiti: La randul meu sunt avocat suspendat, ii inteleg

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca a invitat avocatii pentru a finaliza protocolul privind onorariile. Toader a subliniat ca le-a aratat disponibilitatea pentru discutii deoarece ii intelege, el.

Tudorel Toader a publicat documetele promise in razboiul cu avocatii - FOTO

Tudorel Toader a publicat pe contul personal de Facebook, propunerile de la UNBR privind modificarea protocolului ce vizeaza onorariile avocatilor. Toader sustine ca Ministerul Justitiei asteapta o justificare.

Presa: Finul ministrului Tudorel Toader, angajat in Ministerul Justitiei

Alexandru Popica Loghin, finul ministrului Justitiei ocupa din vara anului trecut in minister o functie asimilata judecatorilor si procurorilor. Tanarul a negat orice interventie a ministrului Tudorel Toader, sustinand ca nu au discutat inainte de concurs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )