Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tudorel Toader: Am transmis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Am transmis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi daca ii propune presedintelui ca Adina Florea sa fie noul sef al DNA! Tudorel Toader va analiza avizul negativ al CSM pentru cea pe care a propus-o in locul Laurei Codruta. continuă pe Antena3

Tudorel Toader a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea n fruntea DNA / Aceasta a primit aviz negativ de la CSM, care a acuzat sincope n raportarea la valori precum onestitate si impartialitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror sef DNA. Adina Florea a primit in urma cu o saptamana aviz negativ de la Consiliul Superior al Magistraturii, care a vorbit despre o rezistenta la stres si o capacitate de analiza scazute si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. De notat ca presedintele poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei.

SONDAJ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Ce crezi ca va face presedintele?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Propunerea vine in pofida avizului negativ dat de CSM, care a acuzat rezistenta redusa la stres, capacitate scazuta de analiza si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. in conditiile in care poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei, ce crezi ca va face presedintele?Participa la sondajul HotNews. ro.

Toader i-a trimis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA. Astazi am transmis catre Presedintele Romaniei.

Ministrul Justitiei, asteptat sa anunte luni daca va inainta presedintelui Iohannis propunerea privind numirea Adinei Florea ca procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa anunte luni daca va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea sa fie numita in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ propunerea de numire a Adinei Florea la conducerea DNA.

Tudorel Toader, despre o eventuala respingere a Adinei Florea: Nu scrie nicaieri ca a doua propunere trebuie sa fie altcineva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu exista vreo reglementare in care sa se precizeze ca daca presedintele Klaus Iohannis respinge prima propunere de desemnare a procurorului-sef al.

Tudorel Toader ignora avizul CSM si trimite candidatura Adinei Florea presedintelui Klaus Iohannis

Ministru justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA, cu toate ca CSM a avut un aviz negativ si extrem de critic la adresa candidatei lui Toader.

Tudorel Toader intarzie sa ia o decizie privind propunerea Adinei Florei la sefia DNA: Avizul negativ al CSM va fi discuta luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este decis daca va merge mai departe cu propunerea Adinei Florei pentru funtia de procuror-sef al DNA sau va renunta la ea ca urmare a avizului negativ dat de Sectia de.

Tudorel Toader intarzie sa ia o decizie privind propunerea Adinei Florei la sefia DNA: Avizul negativ al CSM va fi discutat luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este decis daca va merge mai departe cu propunerea Adinei Florei pentru funtia de procuror-sef al DNA sau va renunta la ea ca urmare a avizului negativ dat de Sectia de.

Tudorel Toader despre sefia DNA:Astazi nchei procedura. Ca trimitem, ca nu trimitem, vedeti azi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, la intrarea la CSM, ca va lua o decizie in cursul acestei zile cu privire la propunerea Adinei Florea, la DNA, transmite Mediafax. Florea a primit, saptamana trecuta, aviz negativ din partea CSM.

Tudorel Toader: Nu spune nimeni ca a doua propunere la sefia DNA trebuie sa fie neaparat altcineva

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat luni seara, la Antena 3, solicitat sa comenteze ce va face daca presedintele o va respinge pe Adina Florea in conditiile in care seful statului poate refuza o singura data si motivat propunerea, ca a doua varianta la sefia DNA nu trebuie sa fie neaparat altcineva.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )