Libnet.ro
UNICEF

21:45

Tudorel Toader: Voi merge la referendumul pentru redefinirea familiei. Este posibil sa fiu in alta tara, dar voi lua un bilet de intoarcere mai repede

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader: Voi merge la referendumul pentru redefinirea familiei. Este posibil sa fiu in alta tara, dar voi lua un bilet de intoarcere mai repede

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca este posibil sa nu fie in tara in ziua desfasurarii referendumului pentru redefinirea familiei, insa va lua un bilet de intoarcere mai repede si va merge la vot. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul angajarilor fictive: Dragnea ajunge in instanta a doua zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei

Liviu Dragnea va avea primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive pe 8 octombrie, la o zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei. Decizia a fost luata dupa ce judecatorii au publicat motivarea sentintei pronuntate in prima instanta.

Cat va costa referendumul pentru redefinirea familiei

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, intre orele 7,00 si 21,00, Guvernul aproband in sedinta extraordinara de marti actele normative necesare pentru organizarea si.

Referendumul pentru redefinirea familiei, organizat pe 6-7 octombrie 2018

Dancila a subliniat ca referendumul nu este impotriva minoritatilor sexuale, ci reprezinta doar un efect al unui demers cetatenesc. Premierul a cerut, de asemenea, partidelor din opozitie sa nu mai fac apel la boicotarea referendumului si sa se pozitioneze clar fata de el.

Referendumul pentru redifinirea familiei, organizat pe 6-7 octombrie 2018

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis luni ca legea de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie respecta dispozitiile Legii fundamentale privitoare la revizuire. Legea privind referendumul pentru familie a fost adoptata martea trecuta in plenul Senatului.

Referendumul pentru redefinirea familiei are cale libera pentru organizare, dupa avizul Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala a decis luni, cu 7 voturi pentru si 2 impotriva, ca legea de revizuire a Constitutiei in privinta redefinirii familiei drept casatoria dintre un barbat si o femeie respecta dispozitiile din legea fundamentala privind revizuirea. in aceste conditii, referendumul va avea loc pe 7 octombrie.

Referendumul pentru redefinirea familiei are cale libera pentru organizare, dupa avizul Curtii Constitutionale. Guvernul, convocat in sedinta

Curtea Constitutionala a decis luni, cu 7 voturi pentru si 2 impotriva, ca legea de revizuire a Constitutiei in privinta redefinirii familiei drept casatoria dintre un barbat si o femeie respecta dispozitiile din legea fundamentala privind revizuirea. in aceste conditii, referendumul va avea loc pe 7 octombrie. Guvernul a anuntat o sedinta pentru ora 16:00.

BOR, despre referendum: Nu are ca finalitate redefinirea familiei

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a declarat ca referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie este de fapt un exercitiu al limpezirii notiunii de.

Referendumul pentru familie va fi organizat pe 6 si 7 octombrie

Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, a anuntat, marti, premierul Viorica Dancila. Sefa guvernului a precizat ca initiativa referendumului este a cetatenilor si nu se in.

Referendumul pentru definirea familiei intra in linie dreapta

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au decis, ieri, ca legea de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie respecta dispozitiile Legii fundamentale privitoare la constituire.

Care va fi intrebarea de la referendumul pentru familia traditionala. Cati bani ne costa modificarea Constitutiei

Ordonanta de Urgenta privind organizarea referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie a fost adoptata marti in sedinta de Guvern. intrebarea la care vor raspunde alegatorii cu da sau nu este Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?, referendumul urmand sa aiba loc pe parcursul a doua zile, in 6 si 7 octombrie.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )