Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romaniei pentru Parchetul UE

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romaniei pentru Parchetul UE

Ministrul Justitiei vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, transmite digi24. ro. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romniei pentru Parchetul UE

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, potrivit unui proiect transmis la Consiliul Superior al Magistraturii, scrie Digi24. Documentul prevede ca ministrul Justitiei face lista de propuneri, dupa o selectie facuta de o comisie.

Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romaniei pentru Parchetul UE

Ministrul Justitiei vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei. Fiecare tara din cele 22 de state europene care participa la proiect va desemna un procuror care va activa in.

Tudorel Toader, lovitura devastatoare pentru Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a initiat un proiect de OUG prin care candidatul Romaniei la Parchetul European sa fie desemnat de catre o Comisie speciala pe care ministrul Justitiei o va.

Forumul Judecatorilor, despre scrisoarea trimisa de Toader lui Timmermans privind OUG pe completurile de 5: Romnia este departe de a avea cele mai multe condamnari la CEDO, cum n mod nefondat se vehiculeaza de catre autoritati

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie au transmis, marti, o serie de precizari dupa consultarea scrisorii pe care ministrul justitiei Tudorel Toader i-a transmis-o prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans in legatura cu controversata Ordonanta anuntata de Guvernul roman care le va permite celor condamnati definitiv de completuri de 5 judecatori, incepand cu 2014, sa poata face recurs in anulare.

Tudorel Toader: Protocolul prin care onorariile avocatilor din oficiu cresc cu peste 141% nu reprezinta un compromis

Protocolul prin care onorariile avocatilor cresc cu peste 141% pentru cauzele din oficiu nu reprezinta un compromis, ci o completare a lacunelor vechiului protocol care stabilea cuantumul onorariilor, sustine ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Protocolul care prevede majorarea onorariilor avocatilor din oficiu cu 141%, semnat. Tudorel Toader: Nu reprezinta un compromis

Protocolul intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Ministerul Justitiei si Ministerul Public, prin care onorariile avocatilor din oficiu se majoreaza cu 141 la suta, a fost semnat joi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca acesta nu reprezinta un compromis.

Reactia lui Tudorel Toader privind citarea lui Kovesi: Nu am nicio legatura cu acest dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se delimiteaza de citarea fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie vineri, in ziua in care aceasta ar fi trebuit sa dea interviul pentru postul de procuror-sef al Parchetului European.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu am nicio legatura cu anchetarea Laurei Kovesi (VIDEO)

Tudorel Toader are, joi, o prima reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub acuzare in dosarul extradarii lui Nicolae Popa. Ministrul Justitiei sustine ca nu are nicio legatura cu dosarul.

Tudorel Toader, scrisoare catre ministrii de Justitie din Uniunea Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis o scrisoare catre toti ministrii Justitiei din tarile Uniunii Europene, referitoare la fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi. Acesta aduce aminte de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )