Libnet.ro
UNICEF

08:00

Turcan: PSD si COVID au format o alianta si ameninta sanatatea publica

Hotnews Hotnews,
 Turcan: PSD si COVID au format o alianta si ameninta sanatatea publica

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca ideea amanarii alegerilor locale a fost a unor alesi locali PSD, in frunte cu Primarul General, Gabriela Firea, care s-au gandit sa traga de timp si sa creeze premisele ca situatia privind epidemia de coronavirus sa degenereze. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan: PSD si COVID au format o alianta. Ideea amanarii alegerilor locale apartine unor primari social-democrati, care stiu ca nu mai prind inca un mandat (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca ideea amanarii alegerilor locale a fost a unor alesi locali PSD, in frunte cu Primarul General, Gabriela Firea, care s-au gandit sa traga de.

Raluca Turcan, despre motiunea de cenzura a PSD: Pentru o mana de voturi amaneteaza sanatatea publica

Vicepremierul Raluca Turcan a criticat dur PSD care prin depunerea unei motiunide cenzura nu face altceva decat sa amaneteze sanatatea publica. Totodata, liderul PNL spune ca partidul sau nu va.

Turcan, despre motiunea de cenzura a PSD: Pentru o mana de voturi amaneteaza sanatatea publica

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri seara, ca PSD, prin depunerea unei motiuni de cenzura, amaneteaza sanatatea publica pentru o mana de voturi, precizand ca, daca motiunea va trece, PNL nu se va alatura social-democratilor intr-un Guvern de uniune nationala, asa cum PSD doreste sa fie pana la alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )