Libnet.ro
UNICEF

06:45

Turcia a doborat un avion de lupta sirian, deasupra provinciei Idlib. Fortele turce si cele ale regimului al-Assad, intr-un razboi de uzura pentru controlul asupra Saraqeb

B1 B1,
Turcia a doborat un avion de lupta sirian, deasupra provinciei Idlib. Fortele turce si cele ale regimului al-Assad, intr-un razboi de uzura pentru controlul asupra Saraqeb

Turcia a doborat un avion de lupta al regimului Bashar al-Assad, marti, in nord-vestul Siriei, unde lupta s-a intensificat in ultimele saptamani, pe masura ce fortele turce au intervenit in batalia pentru. continuă pe B1

Turcia se implicatot mai mult militar in conflictul din nord-vestul Siriei si doboara un avion al fortelor lui Bashar al-Assad. Replica acestuia (VIDEO)

Fortele armate turce prezente in Siria au doborat, duminica, un avion al aviatiei militare siriene ce zbura deasupra provinciei Idlib, situata in nord-vestul tarii, si pe care regimul lui Bashar al-Assad vrea.

Doua avioane militare siriene, doborate de armata turca deasupra regiunii Idlib Siria a reactionat si a doborat trei drone ale Turciei -UPDATE

Doua avioane ale armatei siriene au fost doborate duminica de armata turca in regiunea Idlib din nord-vestul Siriei, unde Turcia a lansat o ofensiva militara impotriva trupelor presedintelui sirian Bashar al-Assad, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Armata turca a lovit si un aeroport militar din Nayrab, nordul provicinciei Alep, potrivit agentiei de stat Anadolu, in timp ce Ankara mentine presiunea asupra Europei lasand mii de migranti sa treaca spre Grecia, potrivit Reuters.

Turcia se implicatot mai mult militar in conflictul din nord-vestul Siriei si doboara doua avioane ale fortelor lui Bashar al-Assad. Replica acestuia (VIDEO)

Fortele armate turce prezente in Siria au doborat, duminica, doua avioane aleaviatiei militare siriene ce zburau deasupra provinciei Idlib, situata in nord-vestul tarii, si pe care regimul lui Bashar.

Turcia bombardeaza pozitiile armatei siriene din provincia Idlib. in paralel, negociaza cu Rusia...din nou (VIDEO)

Un numar de 48 de combatanti care luptau de partea fortelor siriene ale lui Bashar al-Assad au fost ucisi in ultimele 24 de ore, atat in provincia Idlib, cat si in apropierea orasului Alep, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )