Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia: Erdogan a anuntat alegeri anticipate pe 24 iunie

Hotnews Hotnews,
 Turcia: Erdogan a anuntat alegeri anticipate pe 24 iunie

Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a anuntat miercuri alegeri prezidentiale si parlamentare pentru 24 iunie, cu un an si ceva inainte de alegerile la termen, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Turcia va organiza alegeri anticipate pe 24 iunie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca vor avea loc alegeri anticipate pe 24 iunie, cu un an mai devreme decat era planificat, informeaza The Guardian.

Turcia: Erdogan a convocat alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate pentru 24 iunie

Presedintele turc Recep Erdogan nu mai asteapta sa isi termine mandatul si a convocat alegeri anticipate atat pentru presedintie cat si pentru Parlament pentru data de 24 iunie. Aceste alegeri au loc cu mai.

Presedintele Turciei anunta alegeri anticipate prezidentiale si legislative pe 24 iunie, cu un an si jumatate mai repede decat era prevazut

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat miercuri organizarea de alegeri prezidentiale si legislative pe data de 24 iunie 2018, cu un an si jumatate mai repede decat era prevazut, relateaza agentiile internationale de presa.

Erdogan cere alegeri legislative si prezidentiale anticipate

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat miercuri alegeri anticipate legislative si prezidentiale pentru data de 24 iunie, cu un an si jumatate inainte de alegerile la termen, informeaza AFP si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )