Libnet.ro
UNICEF

05:00

IN TURCIA: JP Morgan si alte banci - anchetate dupa deprecierea semnificativa a lirei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN TURCIA: JP Morgan si alte banci - anchetate dupa deprecierea semnificativa a lirei

Autoritatea de supraveghere bancara din Turcia BDDK) a informat ca a lansat o investigatie asupra bancii americane de investitii JP Morgan si a altor grupuri bancare in urma plangerilor primite dupa ce, vineri, lira turceasca s-a depreciat cu peste 4%. continuă pe Ziarul Bursa

Turcia: JP Morgan si alte banci sunt anchetate dupa deprecierea semnificativa a lirei

Autoritatea de supraveghere bancara din Turcia BDDK) a informat ca a lansat o investigatie asupra bancii americane de investitii JP Morgan si a altor grupuri bancare in urma plangerilor primite dupa ce vineri lira turceasca s-a depreciat cu peste 4% iar principalul indice bursier a scazut semnificativ, transmit agentiile internationale, citate de Agerpres.

eMAG se extinde in alte cinci tari, dupa fuziunea cu o companie ungara de e-commerce

EMAG Ungaria si Extreme Digital, cei doi lideri ai comertului online din Ungaria, anunta fuziunea, creand astfel una dintre cele mai importante companii de e-commerce din Europa Centrala si de Est. eMAG se extinde astfel in alte cinci tari: Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia si Austria. eMAG Ungaria tinteste vanzari de un miliard de euro pe piata din Ungaria prin fuziunea cu Extreme Digital.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )