Libnet.ro
UNICEF

08:00

Turismul european s-a prabusit din cauza pandemiei de coronavirus: Numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni

B1 B1,
Turismul european s-a prabusit din cauza pandemiei de coronavirus: Numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni

Turismul european s-a prabusit in acest an pe fondul restrictiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor publicate de Eurostat, numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni ale. continuă pe B1

Barbatul a intrat intr-un restaurant inchis din cauza pandemiei si a comandat o bere. A platit si a plecat. La scurt timp, angajatii au inteles ce s-a intamplat: Am fugit dupa el (FOTO)

Barbatul a intrat intr-un restaurant inchis din cauza pandemiei si a comandat o bere. Nimeni nu se astepta insa la ce avea sa urmeze. Omul a achitat si a iesit. in doar cateva clipe, patronul a.

O tanara de 32 de ani a devenit antrenoare sexuala dupa ce a ramas fara job din cauza pandemiei

O tanara mama de 32 de ani a vorbit despre cum a devenit antrenor sexual dupa ce si-a pierdut slujba din cauza pandemiei.

Alba: Evenimentele de Ziua Nationala vor fi transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Toate concertele, recitalurile si expozitiile care vor fi organizate la Alba Iulia pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei de catre Centrul de Cultura Augustin Bena - Alba vor avea loc online, fara public,.

Gest emotionant in Piata Victoriei: oamenii au aprins lumanari in memoria celor 10.000 de morti din cauza COVID-19 (FOTO)

Romanii n-au ramas impasibili la vestea proasta primita, duminica, de toata tara: am depasit 10. 000 de morti din cauza noului coronavirus. Oamenii au aprins, in Piata Victoriei, in fata Guvernului,.

Casa Alba ia in calcul sa ridice restrictiile de calatorie impuse europenilor din cauza pandemiei

Casa Alba analizeaza o ridicare a restrictiilor de calatorie impuse de catre Statele Unite Braziliei, Marii Britanii, Irlandei si in altor 26 de state europene, declara cinci oficiali americani si reprezentanti ai unor companii aeriene pentru Reuters.

Jennifer Lopez, in depresie din cauza pandemiei de COVID-19. Marturia cantaretei:Mi-a fost foarte teama

Cantareata Jennifer Lopez 51 de ani) a oferit un interviu emotionant pentru un post de radio spaniol, in care a marturisit ca pandemia de COVID-19 a afectat-o la nivel emotional.

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea cu publicul pana pe 2 decembrie din cauza coronavirusului

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea de miercuri, 25 noiembrie, pana pe 2 decembrie inclusiv, din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor autoritatii locale. Astfel, va fi suspendata activitatea de lucru cu publicul, precum si a activitatii neesentiale.

Sora Lidiei Buble, la un pas de moarte din cauza artistei. Ce s-a intamplat

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa cu sase frati si patru surori. Legatura dintre ei este una speciala si acum, mergand deseori in vacante impreuna. Artista a povestit multe amintiri din copilarie care ii au ca protagonisti si posteaza des imagini cu acestia pe retelele de socializare. Ce nu s-a stiut pana acum este ca, .

Sectia Consulara de la Chisinau isi reduce activitatea din cauza unui angajat cu Covid

Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei de la Chisinau isi reduce activitatea din cauza unui angajat c.

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini. Cum a fost posibil asa ceva

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini, nu dupa ce l-au folosit, ci dupa ce l-au baut. Mai multe persoane ramase fara bautura la o petrecere au murit in Rusia dupa ce au baut dezinfectantul pentru maini. Chef in Rusia terminat cu 7 morti. Petrecareti au baut dezinfectant de mani dupa ce au .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )