Libnet.ro
UNICEF

08:00

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina a cstigat primul meci de la Singapore (6-3, 6-3 cu Petra Kvitova)

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Elina Svitolina a cstigat primul meci de la Singapore (6-3, 6-3 cu Petra Kvitova)

Elina Svitolina a sasea favorita) a castigat primul duel de la Turneul Campioanelor, contand pentru Grupa Alba a competitiei de la Singapore, scor 6-3, 6-2 cu Petra Kvitova Cehia), cap de serie numarul 7. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Karolina Pliskova a nvins-o pe Caroline Wozniacki n al doilea meci al zilei, scor 6-2, 6-4

Karolina Pliskova a cincea favorita) a castigat duelul cu Caroline Wozniacki Danemarca, cap de serie numarul doi) de la Turneul Campioanelor, contand pentru Grupa Alba a competitiei de la Singapore, scor 6-2, 6-4. Jucatoarea din Cehia a inchis partida la a treia oportunitate, cu un as.

Simona Halep s-a ales cu un BOLID dupa ce s-a retras de la Turneul Campioanelor. Cat costa si cum arata masina de lux (FOTO)

Desi s-a retras de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se poate consola cu un super premiu care il va primi din partea WTA la Singapore. Romanca va primi un bolid pentru faptul ca a terminat anul pe primul.

Prima reactie a Simonei Halep dupa retragerea de la Turneul Campioanelor 2018

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care va termina anul pe primul loc in clasamentul mondial, s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc in perioada 21-28 octombrie, informeaza si.

Simona Halep a ajuns la Singapore, pentru Turneul Campioanelor 2018

Simona Halep a ajuns la Singapore, pentru Turneul Campioanelor 2018. Liderul ierarhiei WTA pentru al doilea an la rand vrea sa joace, insa totul depinde de cum se prezinta problemele pe care le acuza la.

Spectacol fara primadona. Turneul Campioanelor incepe azi la Singapore, dar Simona Halep nu se afla printre protagonistele marii competitii

Ceea ce era de asteptat s-a intamplat. Simona Halep nu poate juca la Turneul Campioanelor, din pricina durerilor cauzate de hernia de disc.

Simona Halep s-a retras de la Singapore. Cine este fericita care va profita de absenta ei de la Turneul Campioanelor

Simona Halep nu va participa la Turneul Campioanelor, din cauza accidentarii la spate, anuntul fiind facut in aceasta dimineata.

Cum arata grupele la Turneul Campioanelor

Vineri a avut loc tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campioanelor din Singapore, competitie de la care lipseste lidera mondiala Simona Halep.

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat ca nu s-a antrenat in ultimele patru saptamani si ca nu este pregatita sa participe la turneul din Singapore.

Turneul Campioanelor: Cum arata cele doua grupe ale competitiei

Vineri a avut loc, la Singapore, tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor. Este pentru prima data in ultimele cinci editii cand tara noastra nu este implicata direct in acest eveniment, Simona Halep fiind nevoita sa declare forfait din cauza problemelor de la spate hernie de disc).

Prima reactie a Simonei Halep dupa retragerea de la Turneul Campioanelor. Ce e determinat-o sa ia aceasta decizie

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, anuntand ca nu mai poate juca la Singapore, din motive medicale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )