Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campionilor: Cum arata cele doua grupe - Roger Federer l rentlneste pe Kevin Anderson (cel care l-a eliminat de la Wimbledon)

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Cum arata cele doua grupe - Roger Federer l rentlneste pe Kevin Anderson (cel care l-a eliminat de la Wimbledon)

Luni a avut loc tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campionilor, urne in care nu s-a gasit Rafael Nadal, ibericul anuntand ca nu poate participa la intrecerea din O2 Arena din cauza problemelor medicale. Novak Djokovic va face parte din Grupa Guga Kuerten, in timp ce Roger Federer se afla in Grupa Lleyton Hewitt. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal, forfait la Turneul Campionilor - Novak Djokovic va ncheia anul pe locul 1

Rafael Nadal a anuntat intr-o postare pe retelele de socializare ca nu va participa la Turneul Campionilor de la Londra. Va fi pentru a cincea oara in cariera cand Rafa nu va putea lua parte la competitia de la finalul sezonului din cauza problemelor medicale.

Kei Nishikori ia locul lui Juan Martin del Potro la Turneul Campionilor

Kei Nishikori, locul 11 ATP, va participa la Turneul Campionilor Londra, 11-18 noiembrie), profitand de retragerea lui Juan Martin del Potro, care inca nu s-a recuperat dupa accidentarea de la genunchiul drept suferita la Shanghai, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Cine sunt cei opt tenismeni calificati la Turneul Campionilor, de la Londra

Programat peste 10 zile, Turneul Campionilor 2018 va avea la start cei mai buni opt jucatori de tenis din acest an.

Cele doua Corei, acord pentru o candidatura comuna la organizarea Jocurilor Olimpice din 2032

Cele doua Corei au decis, vineri, in cursul negocierilor purtate in orasul nord-coreean de frontiera Kaesong, sa informeze in mod oficial Comitetul International Olimpic in privinta intentiei de a depune o.

Ce trebuie sa faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele doua activitati recomandate de specialisti

Creierul poate fi antrenat pentru a fi mai eficient si, potrivit unui nou studiu, exista doua activitati care sporesc in mod considerabil eficienta. Daca inveti sa canti la un instrument muzical sau sa v.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )