Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Turul Frantei: Thibaut Pinot (Groupama - FDJ) a castigat etapa a 14-a Julian Alaphilippe, lider la general

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turul Frantei: Thibaut Pinot (Groupama - FDJ) a castigat etapa a 14-a Julian Alaphilippe, lider la general

Thibaut Pinot Groupama - FDJ) a castigat etapa a 14-a a Turului Frantei, disputata, sambata, intre localitatile Tarbes si Col du Tourmalet, pe distanta de 117,5 kilometri. Acesta a fost urmat de liderul clasamentului general Julian Alaphilippe Deceuninck - Quick-Step) si de olandezul Steven Kruijswijk Team Jumbo - Visma). continuă pe Hotnews

VIDEO Turul Frantei: Caleb Ewan (Lotto-Soudal) a castigat etapa a 11-a Julian Alaphilippe ramane cu tricoul galben

Australianul Caleb Ewan Lotto-Soudal) s-a impus, miercuri, in etapa a 11-a a Turului Frantei, desfasurata intre Albi si Toulouse, pe o distanta de 167 de kilometri. Acesta a fost urmat de olandezul Dylan Groenewegen Team Jumbo - Visma) si de italianul Elia Viviani Deceuninck - Quick-Step). Julian Alaphilippe si-a pastrat tricoul galben de lider al clasamentului general.

VIDEO Turul Frantei: Simon Yates (Mitchelton - Scott), victorios in etapa a 12-a Julian Alaphilippe pastreaza tricoul galben

Britanicul Simon Yates Mitchelton - Scott) a castigat, joi, etapa a 12-a din Turul Frantei, desfasurata intre Toulouse si Bagneres-de-Bigorre, pe distanta de 209,5 kilometri. Spaniolul Pello Bilbao Astrana Pro Team) a terminat pe pozitia secunda, in timp ce austriacul Gregor Muhlberger BORA - hansgrohe) a ocupat locul al treilea. Julian Alaphilippe Deceuninck - Quick-Step) a pastrat pozitia de lider al clasamentului general.

Dubla a francezilor pe Tourmalet in Turul Frantei

Thibaut Pinot a castigat etapa a 14-a din Turul Frantei cu final in catarare pe temuta ascensiune Tourmalet, iar Julian Alaphilippe si-a consolidat primul loc in clasamentul general.

Rohan Dennis: A fost decizia corecta sa abandonez in Turul Frantei

Ciclistul Rohan Dennis, care a abandonat joi in Turul Frantei si a creat confuzie neputand fi localizat rapid de echipa sa, a declarat ca decizia sa de a renunta la cursa a fost una corecta.

Turul Frantei: Rohan Dennis a abandonat competitia si nu a putut fi localizat cel putin o ora, dupa ce s-ar fi certat cu echipa sa

Ciclistul australian Rohan Dennis nu a putut fi localizat mai mult de o ora dupa ce a abandonat Turul Frantei, joi, iar conducerea echipei sale, Bahrain Merida, nu a oferit nicio explicatie cu privire la abandon, relateaza Reuters.

Turul Frantei: Julian Alaphilippe (Deceuninck - Quick-Step) a castigat contratimpul individual din etapa a 13-a si ramane lider la general

Francezul Julian Alaphilippe Deceuninck - Quick-Step) a inregistrat cel mai bun timp 35:00) in contratimpul individual de la Pau, din etapa a 13-a a Turului Frantei, si s-a distantat in clasamentul general. Britanicul Geraint Thomas Team INEOS) a terminat cei 27,2 kilometri pe pozitia secunda, in timp ce belgianul Thomas De Gendt Lotto-Soudal) s-a clasat pe pozitia a treia.

Video.Emmanuel Macron, la Turul Frantei

Presedintele Republicii, Emmanuel Macron, va fi prezent la Turul ciclist al Frantei, a anuntat, joi,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2172 seconds )