Libnet.ro
UNICEF

22:15

Tutuianu, desfiintat de un fost lider al PSD Dambovita: Ai venit de la un partid de tradatori. Ia-ti mainile de pe Organizatia PSD!

Adevărul Adevărul,
Tutuianu, desfiintat de un fost lider al PSD Dambovita: Ai venit de la un partid de tradatori. Ia-ti mainile de pe Organizatia PSD!

Senatorul Pro Romania Adrian Tutuianu a fost atacat in termeni duri de un fost lider al PSD Dambovita, membru fondator al organizatiei judetene. Gheorghe Ana i-a amintit lui Tutuianu ca a venit in PDSR de la un partid de tradatori APR). continuă pe Adevărul

Adrian Tutuianu, dupa intrarea in Pro Romania: Vor fi multi din filiala PSD de la Dambovita care vor veni alaturi de mine

Senatorul Adrian Tutuianu a precizat, la o zi dupa intrarea in Pro Romania, ca vor fi multi colegi din PSD Dambovita care il vor urma si ca isi propune ca in 2020 sa invinga PSD in acest judet unde acum detine majoritatea parlamentarilor si majoritatea consilierilor.

Lider PNL, exclus din partid: E o mare nedreptate in cazul meu, dar trebuie sa ducem lupta pana la capat

Marin Anton, presedintele PNL Giurgiu, a avut prima reactie dupa ce Ludovic Orban l-a exclus din partid. Am avut o declaratie la o intrebare vizazi de justitie intr-o conferinta de presa la Giurgiu, am.

Un lider PSD anunta cine va fi candidatul partidului la prezidentiale. Replica lui Codrin Stefanescu

PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale, anunta Danut Cristescu, presedintele Consiliului Judetean Teleorman. Candidatul PSD va fi chiar Liviu Dragnea, a declarat Cristescu, intr-un interviu.

Lider PSD: Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale si le va castiga

Presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Danut Cristescu, e convins ca Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Ba mai mult, le va si castiga. Nu ca ne-am propus, vom castiga.

DNA primeste o noua lovitura. Un fost deputat PSD a fost achitat in instanta

DNA primeste inca o lovitura naucitoare. Fostul deputat PSD, Mugurel Surupaceanu, a fost achitat definitiv in dosarul in care era acuzat de instigare la complicitate la abuz in serviciu. Decizia a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )