Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tutuianu (PSD) critica adoptarea OUG pe Legile Justitiei: Sa vii cu o Ordonanta de Urgenta asa, foarte rapid, mi se pare ca...

B1 B1,
Tutuianu (PSD) critica adoptarea OUG pe Legile Justitiei: Sa vii cu o Ordonanta de Urgenta asa, foarte rapid, mi se pare ca...

Senatorul Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita si unul dintre principalii contestatari ai lui Liviu Dragnea, a criticat adoptarea Ordonantei de Urgenta ce modifica Legile Justitiei, pe motiv ca. continuă pe B1

Ziua Z. Guvernul adopta OUG pe Legile Justitiei. Augustin Lazar: Va afecta dosarul violentelor din 10 august

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat luni dimineata Ordonanta privind legile justitiei, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare. Guvernul este asteptat astazi sa adopte Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia.

Viorica Dancila pleaca din tara in ziua adoptarii OUG pe Legile justitiei: Confirm!

Viorica Dancila pleaca din tara la doar cateva ore dupa adoptarea OUG pe Legile Justitiei, luni dupa amiaza. Premierul va merge in mai multe tari arabe, toata saptamana viitoare, unde va avea o serie.

Procurorul general AVERTIZEAZA: OUG pe Legile Justitiei AFECTEAZA dosarele in curs, printre care cel al REVOLUTIEI sau al PROTESTULUI din 10 august

Procurorul General, Augustin Lazar, critica OUG pe Legile Justitiei. Lazar atrage atentia ca modificarile vor afecta dosarele in curs, printre care cel al Revolutiei sau al protestului din 10.

Parchetul General, despre OUG pe legile justitiei: Unele modificari ncalca ordinea constitutionala

Ministerul Public atrage atentia, duminica seara, asupra pericolului incalcarii ordinii constitutionale prin adoptarea unora dintre modificarile propuse in ordonanta de urgenta privind legile justitiei ce ar urma sa fie adoptata luni, in sedinta de Guvern anunta Mediafax.

Guvernul va da, luni, OUG pe LEGILE JUSTITIEI

Executivul PSD e hotarat sa schimbe Legile Justitiei. in prima zi a saptamanii viitoare este programata o sedinta de Guvern in cadrul careia se va da OUG pe Legile Justitiei. Ministrul de Externe,.

Robert Cazanciuc (PSD): Nu a cerut Comisia de la Venetia OUG pe Legile Justitiei / A existat lipsa de dialog

Fostul ministru al Justitiei Robert Cazanciuc a declarat, luni, ca nu a existat dialog in privinta unei OUG care modifica Legile Justitiei. Senatorul PSD a precizat ca actul normativ a fost adoptat rapid, desi Comisia de la Venetia a cerut doar clarificari, nu si o Ordonanta de urgenta, scrie Mediafax.

OUG pe legile justitiei: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] .

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

DIASPORA, scrisoare deschisa catre Dancila: OUG pe Legile Justitiei CIUNTESTE independenta

Diaspora transmite Guvernului Dancila o scrisoare deschisa in contextul adoptarii OUG pe Legile Justitiei. Mai multe grupuri de romani din strainatate ii reamintesc prim-ministrului de pozitia.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )